SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nemrut'ta Fotoğraf Çalışması

0
Güncellendi - 2017-05-30 01:57:39
Nemrut'ta Fotoğraf Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından düzenlenen “Faruk Akbaş’la Nemrut Fotoğraf Atölyesi" sona erdi.

MAFSAD’ın haftasonu, Faruk Akbaş liderliğinde düzenlediği atölye kapsamında İstanbul, Konya, Dalaman, İzmir ve Malatya’dan katılan fotoğrafçılar ilk gün MAFSAD’ta Sualtı Fotoğrafçısı Tamer Günal’ın sualtı fotoğraf sunumu ve İsmail Ellez’in “Küba” adlı sunumlarını izlediler.

Ertesi gün Nemrut’a geçen grup Karakuş Tümülüsü, Cendere Köprüsü, Eski Kahta Kalesi ve Arsemia Antik Kentini fotoğrafladıktan sonra gece Nemruttaki Heykelleri yıldızlar eşliğinde görüntüleyerek görsel gücü yüksek fotoğraflar çektiler. Ülkemizin de tanıtımında kullanılacak olan bu fotoğraflar için katılımcılar gecenin soğuğunda bayağı emek harcadılar.

Atölyenin son gününde farklı illerden gelen katılımcılar Levent Vadisi’ni gezdiler. Seyir Terası’nı ve Vadinin farklı yerlerini gezen fotoğrafçılar Yalınkaya Tırmanış Bahçesinde de birbirinden güzel fotoğraflar çektiler. Ekstrem Dağcılık Kulübü’nün sporcuları tarafından yapılan kaya tırmanışlarını fotoğraflayan katılımcılar Levent Vadisi’ne hayran kaldılar.

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Parantez Eğitim Kurumlarının katkılarıyla gerçekleştirilen atölyenin sonunda katılımcılara Faruk Akbaş imzalı Gezi Fotoğrafçılığı kitabı ve katılım belgesi takdim edildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ismail (6 yıl önce)
    Şimdi anladıkki neden Malatyay turist gelmiyior il müdürlüğüne vekaleten bakan arkadaş Malatya Pütürge üzeri nemruta gidiş bırakmış adıyaman tarafından nemrut da Mafsat la birlikte fotoğraf çalışması yapmışlar birde dağa oturmuşlar malatyay el salıyorlar madem yapacaktınız öyle bir etkinliği malatya pütürge tepehan üzerinden gideydiniz güzel manzaraalrı resimlerdiniz ama il müdür vekili belliki Adıyamandan korkuyor yazıklar olsun MAFSAD yöneticileirne ve kültür müdür vekiline
    0
    0
    Yanıtla