SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Nerde Malatyaspor?!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:26:12
A- A+ PAYLAŞ

1980'li yılların sonunda o dönemki adı 1. Lig olan Süper Ligde yeralan Malatyaspor'da da teknik direktör olarak görev yapan Yılmaz Vural’dan Radyospor’a çarpıcı açıklamalar. Senad Ok ile Haber Merkezi programına katılan Sanica Boru Elazığspor teknik direktörü Vural, "Futbol elden gidiyor. Nerdesin Futbol Federasyonu?" diye konuştu.

Vural'ın açıklamaları şöyle:

PARA YOK

“Profesyonel liglerimizde büyük bir sıkıntı yaşıyoruz. Hiçbir kulübümüzün parası yok. Avrupa’daki en önemli altıncı lig olmuşuz. Gelen gelirlerle 1 milyar dolara yakın potonsiyel var ama bu para ortada yok. Borcu olmayan kulüp yok. Zamanında para alamıyoruz. Her hafta para düşünmekten anası ağlıyor insanın. Ne oluyor Türk Futboluna? Biri dur demeyecek mi? Bu neden oluyor? Yalandan UEFA kriterleri deniyor. Benden imza istiyor kulübüm. Almadığım para için imza vermeme şansım var mı? Kulüplerimize yazık. Futbol çok önemli bir sosyal olgudur. Toplum psikolojisini etkiliyor. Şehirde insanların yürüyüşü değişiyor bir galibiyet sonrası. Bunun yara almasını engelleyin. Birleştirici bir unsur”

NERDE SAKARYA, DİYARBAKIR, VAN, KOCAELİ?

“Sakarya, Kocaeli, Malatya, Van, Diyarbakır nerede? Kapandı. Kapanmaya aday çok kulüp var. Nerdesin Futbol Federasyonu? Güce yönelik bir sistem getirirsen olmaz. Onlarca kulüp kapanacak. Elden gidiyor futbol"

BÜYÜK TAKIM SAYISI İKİYE DÜŞTÜ

“İki tane daha takımımız sıkıntı içinde. 5 büyük beklerken Bursa, Trabzon Beşiktaş’ın düştüğü durumla büyük takım sayısı ikiye düştü maalesef”

BEYKOZ DA 100 YILLIK KULÜP

“Artık büyük takım sayısını ikiye düşürdük. Kızmayacaksınız. 500 milyon borcun varsa büyük takım sıfatını kaybetmişsin artık. Sene ile ilgili konuşuyorsak tamam. 100 yıllık kulüplerden bahsediyorsak tamam. Nerde o zaman Beykoz kulübü 1908’de kurulmuş”

BİR GALATASARAY BİR FENERBAHÇEMİZ KALMIŞ

“Büyük takım olarak sayacağımız bir Galatasarayımız kalmış bir Fenerbahçemiz. Koskoca Beşiktaşımız ne hale geldi? Feda yılı. Böyle bir şey var mı? Yazık değil mi Samet Aybaba’ya. Yerden yere vuruluyor. Yeniden düşünmemiz. Yanlıştan dönmek kolaydır eğer mantık varsa”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız