SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Nerede Görev Verilirse Yaparım”

0
Güncellendi - 2018-03-17 03:13:52
“Nerede Görev Verilirse Yaparım”
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Matheus Doria Macedo, her oyuncunun bir görev mevkiinin olduğunu ancak kendisine nerede görev verilirse sonuna kadar savaşacağını, mücadele edeceğini söyledi.

Brezilyalı savunmacı, Türk futbolunu yakından takip ettiğini belirterek, “Türkiye’de Brezilyalı futbolculara büyük bir ilgi var. Süper Ligi de yakından takip ediyordum. Tabi Türk takımlarından da birçok teklif aldım. En sonunda burada oynamaya karar verdim ve şuan çok mutluyum” dedi.

Doria, Türk futboluyla Brezilya futbolu arasında çok büyük farkların olmadığına dikkat çekerek, “Brezilya’da da teknik ve taktik üzerine oynanıyor. Özellikle Türkiye’de de her takımın santraforları çok iyi, bu durum Brezilya’da da böyle. Sonuçta futbol topla oynanıyor ve ülkeler artık çok büyük farklılıklar yok” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getiren Doria, şunları söyledi: “Takım olarak iyi bir uyum sağladık ama biraz daha çok çalışmamız lazım. Trabzonspor deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz. Malatya’ya 3 puanla dönmek istiyoruz. İyi hazırlandık.”

Doria, Malatya’yı daha üst sıralara çıkarmak istediklerini belirterek, “Her oyuncunun bir görev mevkii vardır. Hocam solda bana görev verirse orada da elimden gelenin en iyisi yaparım. Ben savaşçı bir oyuncuyum” dedi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız