SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Nerede O Galatasaraylılar?'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir yaşındayken sol gözüne cam parçası giren ve gözünü kaybeden 14 yaşındaki Fulya, yıllar önce kendisini çok sayıda gazeteci ile ziyaret ederek ameliyat sözü veren dönemin Galatasaraylı futbolcularına sitem etti. "Galatasaraylı futbolcular o zaman bana birçok hediye verdiler, ameliyat sözü verdiler ama ben hala ameliyat olamadım" diyen Fulya Kesirlioğlu, protez göz ameliyatı için 5 bin lira gerektiğini ve kendisine uzanacak bir yardım eli beklediğini söyledi.

ANNESİNİN DÜŞÜRDÜĞÜ BARDAKTAN CAM PARÇASI GÖZÜNE GİRDİ
Malatya'da henüz bir yaşındayken annesinin elinden düşen bardaktan sıçrayan cam parçasının gözüne girmesini sonucu sol gözünü kaybeden 14 yaşındaki Fulya Kesirlioğlu, kendisine uzanacak bir yardım eli beklediğini söyledi. 7. sınıfa devam eden Fulya, 6 yaşındayken tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden dönemin Galatasaraylı futbolcularının ameliyat sözü verdiğini ancak yıllar geçmesine rağmen bu sözün yerine getirilmediğini söyledi.

DÖNEMİN GALATASARAYLI FUTBOLCULARI GELDİ
Ziyaret gelen Galatasaraylı futbolcular arasında dönemin takım kaptanı Bülent Korkmaz, Ergün Pembe, Vedat İnceefe ve Ümit Karan'ın olduğunu anlatan Fulya, "Hastaneye Galatasaraylı futbolcular ve çok sayıda gazeteci geldi. Bana birçok hediye verildi. Gözümü ameliyat ettirecekleri sözünü verdiler. Ama aradan kaç yıl geçti. Ben ameliyat olamadım" dedi.

HASTANEDEN ACİL OLARAK ÇAĞIRDILAR
Kendisinin özürlü ve astım hastası olduğunu belirten baba Ramazan Kesirlioğlu ise hiçbir sağlık güvencesinin olmadığını belirterek, "Fulya daha bir yaşını bile doldurmamıştı. Evde kanepenin üzerinde uyuyordu. Eşim elindeki bardağı yere düşürdü ve bir cam parçası Fulya'nın gözüne gitti. Bunun üzerine 4-5 yıl çeşitli hastanelere tedavi için müracaat ettik. Bir gün bize acil olarak İstanbul'dan bir hastane çağırdı. Fulya'ya ameliyat kıyafetleri giydirdiler ve sol gözünü bandajladılar. Beni odaya almadılar. Daha sonra dönemin Galatasaraylı 4 futbolcusu olan kaptan Bülent Korkmaz, Ergün Pembe, Vedat İnceefe ve Ümit Karan kızımın yanına gelerek tüm masraflarını karşılayacaklarını belirterek söz verdiler" diye konuştu.

GAZETELERDE GS'LİLERİN AMELİYAT ETTİRDİĞİ HABERLERİ ÇIKTI
Ertesi gün pek çok gazetede kızının ameliyat edildiği şeklinde haberler yapıldığını anlatan baba Kesirlioğlu, kızının hala ameliyat olmadığını söyledi. "Bize kızımın 13 yaşından sonra ameliyat olabileceği söylenmişti" diyen baba Kesirlioğlu, "Hiçbir sağlık güvencem yok" diye konuştu.

OTELDE KALIYORLAR
Antalya'ya bir yakınlarının önerisi üzerine geldiklerini anlatan Ramazan Kesirlioğlu, "Burada bir hastanede ameliyat olabilecek ancak ameliyat 5 bin liraya yapılıyor. Bu parayı ödeyebilecek gücümüz yok" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız