SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Nerede Olursak Olalım, İyidir"

0
Güncellendi - 2018-08-30 00:46:27
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran, Atiker Konyaspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, Cuma günü 3 puanı alıp, galibiyeti taraftarlara armağan etmek istediklerini söyledi.

Sezona iyi başladıklarını kaydeden Çağıran, "Güzel bir kadromuzu var, güzel bir arkadaşlığımız var. Şuan için  3 haftada başarılı bir sonuç elde ettiğimizi düşünüyorum. 3 haftada 7 puanın altında bence arkadaşlığımız geçiyor, takımlaştığımız, kemikleştiğimiz, bunun altına bir sürü bir şey ekleyebiliriz. Güzel bir ekibiz, sezona güzel başladık. 3 haftada güzel skorlar aldık. Gayet mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Genç oyuncu, kendisine verilen her görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştığını belirterek, şunları söyledi:

"Bu arada joker gibi olduk. Sahada olmak güzel bir şey. Nerede olursak olalım iyidir.  İllaki her zaman insanın içinden geçen bir mevki vardır, benim de olduğum gibi. Ama şuanda takımın başarısı için nerede görev yapmam gerekiyorsa, orada görev yapmaya hazırım."

Rahman Buğra Çağıran, kendi hedeflerine ilişkin ise "Benim içimde kendimce koyduğum hedef, geçen yıl ne yaptıysak onun biraz daha üstü. Yani gerçekçi olmak lazım. Ben olabildikçe gerçekçi olmaya çalışıyorum. Böyle bir hedefin bizim için daha doğru olabileceğini, daha sağlıklı adımla ilerleyebileceğimiz açısından güzel bir hedef olduğunu düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Atiker Konyaspor karşılaşmasına mutlak 3 puan hedefiyle hazırlandıklarını ifade eden Çağıran, "Bu zamana kadar taraftarlarımızda bize  çok güzel destekler verdi. Onların sayesinde bu puanları alabildik diyebiliriz.  Onların gücünü her zaman hissetmek çok güzel bir şey. Hazırlanıyoruz, çalışıyoruz, biz bize düşeni sahada yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bunu da biliyoruz zaten. Rakiplerimizin eksikleri üzerine çalışıp, bu eksiklerin üzerine giderek İnşallah Cuma günü güzel bir skor almayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Harun (5 yıl önce)
    Rahman kardeşim yasin çok genç karakterin durusun gayet iyi kendini geliştirmeye fiziği ni güçlendirmeye bak. İyi futbolcusun.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (5 yıl önce)
    senin ozelliginde bir oyuncu gormedim cok cok iyisin az biraz fizik calis ozaman bak kimse sana su dokemez
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalıyım (5 yıl önce)
    BU GÜN Kİ HÜRRİYET İN HABERİNE GÖRE, A MİLLİ MUHTEMEL ADAY KADRODA SADIK VAR. İNŞALLAH SENİDE GÖRÜRÜZ.
    0
    0
    Yanıtla