SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Nerede Sıkıntı Varsa.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:29:22
A- A+ PAYLAŞ

Kuluncak ilçesinde 14. Başören Köyü Kültür ve Sanat Şenlikleri gerçekleştirildi. 

Kuluncak İlçesi Başören Köyü’nde gerçekleştirilen şenliklere, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Hekimhan Belediye Başkanı Sait Özoğlu, Kuluncak Belediye Başkanı Ramazan Nacar, İl Genel Meclisi üyeleri, CHP Yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, kimseyi diğerinden ayırmadan, Malatya’nın tüm sorunlarının takipçisi olduğunu, sessiz çoğunluğun sesi olmaya çalıştığını belirtti.

2011 yılında Başören’deki şenliklerde milletvekili adayı olarak konuştuğunu kaydederek sözlerine başlayan Ağbaba “Eğer milletvekili seçilirsem bir mücadele sürdüreceğimi söyledim. Birilerinin o zaman görmediği, ‘yetmez ama evetçilerin’ hissetmediği ama bizlerin derinden hissettiğimiz, demokrasi, özgürlük ve barış mücadelesi vereceğime söz verdim. Keşke bu mücadeleyi vermeye gerek kalmasaydı. Keşke Türkiye’de insanlar fikirlerinden, düşüncelerinden dolayı hukuksuzluğa uğramamış olsalardı. 2 yıldan beri milletvekiliyim. Malatya’nın sorunlarının takibinin yanında, Türkiye’de nerede insan hakları ihlali, hak ihlalleri varsa, nerede barışa özgürlüğe el uzatılıyorsa, sizin oy verdiğiniz milletvekili orada olmaya çalışıyor, mazlumların yanında olmaya çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Ağbaba, “Sözcüsü olduğum Cezaevi Komisyonu’nu Dünya’da ki diğer milletvekillerinden ayıran bir özellik oluştu. Ben Dünya’da en çok tutuklu Milletvekilini, öğrenciyi, avukatı, gazeteci ve bilim adamını ziyaret eden milletvekiliyim” dedi.

Ağbaba şunları söyledi:

“Biz demokrasi, barış, özgürlük sözümüzü sonuna kadar tutacağız. Bedeli ne olursa olsun, bu sözü tutacağız.Malatya’nın tüm sorunlarını gündeme getiriyorum. Hangi ilçede, hangi köyde , hangi mahallede sıkıntı varsa bu sıkıntıları takip ediyoruz. Çözümü için mücadele ediyoruz. Sessiz çoğunluğun sesi olmaya çalışıyoruz.Bugüne kadar Malatya’nın diğer milletvekillerinin tamamının 10 katı kadar konuştum. Başören’in yol sorununu İl Genel Meclisi üyelerimizle sürekli gündeme getiriyoruz. Ayrım sadece bürokratik atamalarda, işe alımlarda olmuyor. Ayrım yaşamın her alanında, suyumuzda, yolumuzda oluyor. Ayrım yapılıyorsa bunların maskelerini indirmek benim boynumun borcu.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız