SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nereden Nereye!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:55:48
Nereden Nereye!.
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, 2. Lig Beyaz grubun 5. haftasında lider iken sezonu,  şampiyon tamamlayan Giresunspor sonuncu sırada yeralıyordu. Sezona iyi başlayan ancak gerisini getiremeyen, özellikle iç sahada beklenmeyen puan kayıpları yaşayan Yeni Malatyaspor, sezonu 4. sırada tamamlayarak 1. Lig umudunu Play-Off maçlarına bağlarken, ilk haftalardan sonra büyük çıkış yakalayan Giresunspor ligi şampiyon olarak tamamlayıp, 1. Lige yükseliyordu. (5. ve 34. hafta fikstürleri yanda)

Sezona Özcan Özcan Kızıltan'ın teknik yönetiminde başlayan Yeni Malatyaspor'da puan kayıpları üzerine teknik direktör değişikliğine gidilerek takımın başına Mert Korkmaz getirildi, ancak bu değişiklik de beklenen çıkışı getirmedi. Sezonu Cafer Aydın'la tamamlayan Yeni Malatyaspor, ligi 4. sırada bitirerek, Play-Off çeyrek final maçlarını 3. sıradaki Hatayspor ile oynama hakkını elde etti ve 1. Lige yükselme umudunu devam ettirdi.

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Giresunspor ise, Yeni Malatyaspor ile Malatya ve Giresun'da oynadığı maçları aynı sonuçlarla 2-1 kazanarak, topladığı puanların 6'sını YMS karşısında elde etti.

CUMA GÜNKÜ MAÇIN HAKEMLERİ..

Yeni Malatyaspor- Hatayspor arasındaki Play-Off ilk maçı 16 Mayıs Cuma günü İnönü Stadı'nda oynanacak ve maç 16.30'da başlayacak. 

Bu maçı yönetecek hakemler de belli oldu. TFF'den edinilen bilgiye göre, karşılaşmayı Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını aynı bölgeden Serkan Çimen ve Serkan Olguncan yapacaklar. Maçın 4. hakemi ise Ankara bölgesi ulusal hakemlerinden İbrahim Bülbül.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız