SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Nerelisin Sen?"

A- A+ PAYLAŞ

 

Trabzonspor’un kadrosuna kattığı Halil Altıntop, bu kente gitti ve sağlık kontrolunden geçti. Halil, sağlık kontrolu sırasında kan alan hemşirenin “Nerelisin sen?” sorusuna “Aslen Malatyalıyım. Doğma büyüme Almanya’dayım. Ama şimdi Trabzonsporluyum” yanıtını verdi.

Ailesi aslen Akçadağ ilçesi Kozluca Köyü’nden olan Halil Altıntop ile geçtiğimiz haftalarda Real Madrid’e transferi büyük sansasyon yaratan ikizi Hamit Altıntop, 1982 yılında Almanya'nın Düsseldorf yakınlarında bir kasabada doğdular. Halil, Hamit’ten 10 dakika sonra dünyaya geldi. Babalarını iki buçuk yaşında kanserden kaybettiler. Üç kız, iki erkek beş çocuğa, anneleri tek başına baktı. İkizler başarılı futbol performansıyla Alman liglerinin ve Türk Milli takımının gözdeleri olurken, yaptıkları son transferlerle yeniden gündeme geldiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız