SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Nereye Kadar?..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, ligin ilk haftasında kendi sahasında Karşıyaka ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan tecrübeli futbolcu Selim Akbulut, kulüpte yaşanan belirsizlik nedeniyle üzgün olduğunu belirterek, "İçinde bulunduğumuz ortam çok üzücü" dedi.

Takımda çok iyi bir futbolcu kadrosu ve iyi bir ortam olduğunu anlatan Akbulut, şöyle konuştu:

"Bu güzellikler, yönetim hatalarından dolayı büyük bir okyanusun içerisinde kaybolup gidiyor. Her seferinde söylüyoruz. Ben hayatımda bu kadar fedekar oyuncu kadrosu görmedim. Bazı kesimler oyuncuların fedakarlık yapmaları gerektiğini söylüyor ve bu da bizi üzüyor. Futbolcular zaten fedekarlık yapıyor. Takımdan ayrılan arkadaşlarımız olabilir, ancak şu ana kadar takımı kimse terketmedi. Takımdan bu saatten sonra kimsenin ayrılacağını da düşünmüyorum. Ancak takıma sahip çıkacakların geç kaldığını düşünüyorum. Bu saatten sonra bir aday olursa biz toparlanmaya hazırız. Zaten dağılmış ve bitmiş hiçbir şey yok. Aynı şekilde güllük gülistanlıkmış gibi çalışıyoruz. Ligin ilk haftasında oynayacağımız maça aynı heyecanla hazırlanıyoruz. Ama dediğim gibi bu nereye kadar gider? Kulüp nereye kadar dayanır? Bunun için bir şey söylemek mümkün değil."

Olumsuz yönde fikirler düşünmemeye çalıştıklarını ifade eden Akbulut, sözlerine şöyle devam etti:

"Bizde idmana çıkmazsak, çalışmazsak veya şehri terketsek bazı şeyler daha çabuk düzelir. Ancak, toparlanma süreci uzun sürecek, biz de bunun bilincindeyiz. En az kayıpla, bu dönemi atlatmaya çalışıyoruz."

Bu şartlarda sadece maçı düşünmeleri gerektiğini anlatan Akbulut, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kongreden çıkacak sonucu mutlaka beklemek zorundayız. Maça konsantre olmaya çalışıyoruz ancak, kafamız orada. Öyle bir futbolcu kadrosuyuz ki, en küçük şeylerden mutlu oluyoruz. İlk maçı kendi evimizde oynayacağız ve taraftarlarımıza iyi bir sonuç armağan etmek istiyoruz. Ama inşallah kongreden iyi bir sonuç çıkar. O da bize bir kamçı olur. Moral ve motivasyonumuz iyi olursa, iyi bir sonuçla maçtan ayrılacağımıza eminim."

Yeni transferlerden Gökhan Bozkaya ise, yaşananlar nedeniyle çok şaşırdığını söyleyerek, "Böyle bir sorun yaşamamıştım daha önce. İyi bir takımımız var. Her şey hallolduğu takdirde daha iyi olacak. Öyle şeyler var ki, ben umutlu bakamıyorum. Hiç birşeyi anlamış değilim. Çok büyük umutlarla geldim. Şaşkınım. Yeni transfer olduğumuz için lisansların çıkması durumunda fesh edilme durumu var. Biz çalışıyoruz, düzelir diye umuyoruz. Bu zamana kadar hep böyleydi. Az bir zaman kaldı. Belediyenin tavrını anlamış değilim. Her yerde belediyeler destek vermek için can atıyor, burayı anlamış değilim" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız