SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Neşet Ertaş Anısına Konser

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:57:18
Neşet Ertaş Anısına Konser
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği (THM) Korosu, Neşet Ertaş anısına konser verecek. 

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren THM Korosu, ünlü halk müziği sanatçısı Neşet Ertaş anısına “Neş’et Ettik Dost Gönlüne” adıyla vereceği konser, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde 20 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 19.00’da sanatseverlerle buluşacak.

Şef Yaşar Büyükyolcu’nun yönetiminde icra edilecek konsere, tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz yıl kurulan THM Korosu, kuruluşundan bu yana geçen 1 yıl gibi kısa bir sürede beşinci büyük konserini vermiş olacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız