SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Neşeyle Döndüler..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün başlattığı, "Sokakta Çocuk Kalmasın" projesi çerçevesinde Ankara'ya geziye götürülen 38 çocuk döndü.

Malatya Polisevi'nde Ankara'dan dönen çocuklara verilen kahvaltıda, Ankara Anıtkabir'i ziyaret anısına, üzerine Anıtkabir'in fotoğrafı bulunan gezi belgesi Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya tarafından çocuklara hediye edildi.

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, burada yaptığı konuşmada, "Terörle mücadeleyi psikolojik harekat yönünden desteklemek amacıyla oluşturulan aile ziyaret grubu ile ilk ve orta eğitim kurumlarında eğitim gören; ancak ailelerinin maddi durumu zayıf olması nedeniyle çalışarak aile bütçesine katkı sağlayan gençler tespit edilerek ziyaret edilmiştir. Belirtilen ziyaretlerde tespit edilen 31'i erkek toplam 38 öğrenciye yönelik olarak Ankara'ya 13 -16 Ağustos 2007 tarihleri arasında Ankara Gezisi düzenlendi" dedi.

Gezinin amacının, ülke gençliğinin tarih bilincini artırmak, birlik ve beraberliğe katkıda bulunmak, tarihi mekanları gezerek, tarih şuurunu aşılamak, Türkiye'nin ne kadar büyük imkansızlıklar içerisinde destanlaşan fedakarlık ve kahramanlık mücadeleleri ile kazanıldığının anlatılması, polis-gençlik kaynaşmasının sağlanması olduğuna dikkat çeken Kahya, geziye katılanlara eğitim desteği de vereceklerini kaydetti.

14 Ağustos'ta başlayan Ankara ziyaretinde, Anıtkabir, Anıtkabir Atatürk Müzesi, Anadolu Medeniyetleri ve Etnografya Müzeleri'nde gezi ve inceleme, Atatürk Orman Çiftliği, Ulus semtindeki eski TBMM Binaları, Kurtuluş Savaşı Müzesi ile Altınpark içerisindeki Feza Gürsey Bilim Merkezi'nin gezildiği bildirildi.

Ayrıca, otobüs içerisinde kalıcı dostluk ve arkadaşlıkların sağlanmasına yardımcı olunduğu, fıkra, bilmece ve bilgi yarışmalarının düzenlendiği, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler verildiği ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız