SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Neslimiz İçin Çalışıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:25:24
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yazıhan ilçesini ziyaret ederek, burada partili yönetici ve partinin mahalle temsilcileri ile toplantı yaptı. Çalık, AKP’nin seçime 8 Haziran’dan itibaren hazır olduğunu ve seçim günü tüm teşkilatların dimdik ayakta durarak sandığa ve milletin iradesine sahip çıkacağını söyledi.

Çalık, beraberinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticilerle AKP Yazıhan İlçe Başkanlığında Genişletilmiş İlçe Toplantısına katıldı.

Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Hakan Kahtalı, “1 Kasım’da bir genel seçim var. Bu genel seçim hem ilimiz için, hem ülkemiz için, hem de tüm dünya mazlumları için çok önemli. 7 Haziran’dan sonra kurulamayan bir hükümetin ardından Suruç’ta başlayan ve halende devam eden ülkedeki bu kaos ortamın, bu sıkıntılı döneminde İnşallah bitmesi adına 1 Kasım seçimleri çok önemli” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’da yaptığı konuşmasında, “Malatya il merkezinde yaptığımız hizmetler ile Malatya’nın kimliğinde bir değişimi yakaladıysak, şehir anlamında, kent anlamında belli bir noktaya taşıyabildiysek, hem ilçe merkezlerimiz başta olmak üzere bütün kırsal mahallerimize kadar her türlü hizmeti daha hızlı bir şekilde daha kaliteli ve daha kalıcı hizmetleri sunmak bizim temel görevimiz. Bu tür ziyaretlerimizde de vatandaşlarımızın bizden olan beklentilerini almaya çalışıyoruz ve istişare yapıyoruz” ifadelerini kaydetti.

Öznur Çalık, “7 Haziran’dan sonra hemen akabinde 8 Haziran’da AK Parti teşkilatları seçime hazırdı. Bunu sadece bugün değil, partimizin kurulduğu andan itibaren söyledik, çünkü biz sandık odaklı değil, nesil odaklı çalışma yapıyoruz. Neslimiz için çalışıyoruz, seçimler için değil, sandık için değil. Bu vesile ile sandık bizim için çok önemli, milletin iradesinin sandığa yansıması bizim için vazgeçilmez hadisedir” dedi.

AKP teşkilatlarının sandık güvenliğini sağlamak ve vatandaşın iradesine sahip çıkmak için seçimde dimdik ayakta duracağını ve AKP teşkilatlarının seçim gününe şimdiden hazır olduğunu belirten Çalık şöyle devam etti; “Türkiye Cumhuriyeti ilk kez bir seçim hükümeti ile karşı karşıyadır. CHP’ye ‘Seçim hükümeti kurmadan kısa süreli bir hükümet kuralım, bir reform hükümeti kuralım’ dedik. ‘Hayır’ dediler. ‘4 yıllık uzun süreli koalisyon’ dediler. CHP’nin Türkiye’de yaşatmış olduğu zihniyeti hepimiz biliyoruz.  Dolayısıyla 1 yılı beraber geçirmeden, 4 yılı nasıl geçirebiliriz, bunun hesabını biz millete veremezdik. Bahçeli, ‘hayır’ dedi.  ‘seçim hükümeti’ dedik, ‘Hayır’ dedi, ‘Koalisyon’ dedik, ‘Hayır’ dedi. Siz  ‘Hayır’ demekten başka bir cevap bilmezmisiniz? Bahçeli’nin ‘Hayır’ dediği, milletin istediklerinin hepsine ‘hayır’ anlamı geliyordu. Bir amaçları vardı, ancak kurdukları oyuna kendileri düştüler. Amaçları AK Parti ile HDP’yi seçim hükümetinde yalnız bırakmaktı. Ama kendi kazdığı kuyuya Bahçeli kendisi düştü ve Devlet Bahçeli’nin ekibinde olan ve babasını emanetine sahip çıkan Tuğrul Türkeş, bakanlık görevini kabul etti. MHP kendi kazdığı kuyuya düştü ve Tuğrul Türkeş, MHP’den başbakan yardımcısı olarak şuanda hükümette görev yapıyor. ‘HDP hükümette yoksa bizde yokuz’ diyen CHP’nin genel başkanına dönüp sormak lazım; siz ne zaman varsınız? Siz iktidar olmak için hiç çalışmadınızki. Siz ‘iktidar olmak için biz varız’ demedinizki. Siz sadece muhalefet olmak için çaba sarf ediyorsunuz, sadece Recep Tayyip Erdoğan’ı alaşağı etmek için mücadele ediyorsunuz, sadece Ahmet Davutoğlu’nu al aşağı etmek için mücadele ediyorsunuz. AK Parti’yi alaşağı etmek için terör örgütleri ile kol kola giriyorsunuz. Milletimiz bunun cevabını 1 Kasım’da size verecektir.”

Çalık, beraberinde Çakır ve Kahtalı ile birlikte Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ü de makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız