SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Net Bir Penaltı.. Hakem Eyyam Yapmış"

0
Güncellendi - 2017-12-18 05:04:49
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatya Stadı'ndaki Evkur Yeni Malatyaspor- Galatasaray maçının 90. dakikasında, Adem Büyük'ün rakibi Denayer tarafından cezasahası çizgisinin iç yanında  yapılan müdahaleyle düşürülmesinde ev sahibi takım penaltı beklerken, hakem Ali Palabıyık, çizginin dışını müdahale yeri olarak göstermiş ve buradan faul atışına hükmetmişti. Hakem yorumcuları Erman Toroğlu ve Mustafa Çulcu, bu pozisyonu TV'de değerlendirirken, "net penaltı" olduğunu söylediler.

A Spor TV'deki 'Takım Oyunu' programında pozisyonu yorumlayan eski hakem ve Yorumcu Erman Toroğlu, Adem'e Denayer tarafından cezasahası içerisinde faul yapıldığını belirterek, "Net bir penaltı" diye konuştu ve hakemin bulunduğu yer itibarıyla pozisyonu görmüş olmasına rağmen "net bir eyyam" yaparak penaltıyı vermemiş olduğunu söyledi.

TRT Spor'daki 'Teknik Analiz' programında, aynı pozisyonu değerlendiren eski hakem, eski MHK Başkanı ve Yorumcu Mustafa Çulcu da, pozisyonun net bir penaltı olduğu yolunda görüş dile getirdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Maçın yayıncı kuruluşu beIN Sport'un internet sitesinde maçla ilgili yayınlanan özet görüntülere göre, hakemin vermediği, ancak yorumcuların "net penaltı" diye yorumladıkları pozisyon.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (6 yıl önce)
    Hakemler.yetgililer.adeletli.mac.yonetin.yeter.artik
    0
    0
    Yanıtla