SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Netice Alırız Kanaatindeyim"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:08:10
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, yapılan seçimle Haydar Karaduman başkanlığında oluşan Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nin yönetimini ziyaret etti.

Milletvekili Şahin’in beraberinde partili yöneticilerle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, “Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nin genel kurulunu yaptık. Yönetime yeni genç arkadaşlarımız geldi. Amacımız Malatya’ya hizmet etmektir ve kamuoyunu aydınlatmaktır. Görevimizi en iyi şekilde yaparak kamuoyunun dilek ve temennilerini yöneticilere ulaştırmak ve arada köprü görevi görmektir” dedi.

Milletvekili Şahin ise, Haydar Karaduman’ın deneyimli bir gazeteci olduğunu, Malatya’nın da bilinen şahsiyetlerinden olduğunu söyleyerek, “Sivil toplum kuruluşları bizim için çok önemli. Basının yeri ise biraz daha farklı. Biz nasıl ki vatandaşlardan güvenoyu talep ediyorsak, sizlerde mensubu bulunduğunuz basın camiasını içerisinde seçilmiş insanlarsınız. Yeniden güven tazelediğiniz için ve yeni yönetime seçilen arkadaşlara hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum. Yönetime gençlerin de girmesi ise ayrıca bir güzellik” dedi.

Şahin, “Siyasetçiler olarak seçilmiş olduğumuz döneme mahsus olmak kaydıyla vatandaşımızla veya sorumluluğunu üstlenmiş olduğumuz ilimiz veya Türkiye’miz ile alakalı kendi seçim bölgemize sık sık gelerek, sivil toplum kuruluşlarımızla, çiftçilerimizle, esnaflarımızla, sanayicilerimizle bürokratlarımızla mutlaka bir araya gelerek Malatya’ya yapılması gereken bir takım yatırımlarla ilgili veya yapılması gereken çalışmalarla alakalı olarak ilgili çevrelerin görüş ve düşüncelerini istişareler neticesinde almaya çalışıyoruz. Basın mensupları da görevlerinin bilinci içerisinde bizleri adım adım takip etmekteler. Her şeyden daha önemlisi kendi siyasi ve ideolojik görüş ve düşüncelerini katmaksızın almış oldukları o haberi vatandaşımıza ulaştırmak için önemli görevler icra etmektesiniz. Ben bu konuda da basın mensuplarına teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

THY’nin Ankara- Malatya akşam geliş, sabah gidiş seferini iptal etmesiyle ilgili olarak ise Milletvekili Şahin, “şuanda artan yolcu trafiğini bahane ederek Ankara-Malatya arasındaki bir seferin iptal edilmesi gündeme gelmişti. Biz bu konuda bütün siyasiler olarak, elimizden geldiğince, iktidarıyla-muhalefetiyle, muhalefetteki arkadaşımızın basında gördüğüm kadarıyla bir gayret gösteriyor, ama bizlerde bir ekip olarak elimizden gelen tüm gayreti göstererek ilgili çevrelerle görüşerek  netice alırız kanaatindeyim” ifadelerini kaydetti.

Şahin Kuzey çevreyolunun yapım ihalesi ile ilgili sürecin 12 Haziran’da başlayacağını belirterek, yapılan eleştirilerde örnek gösterilen Kayseri ve Elazığ’daki durumun farklı olduğunu ve o illerdeki çevreyollarının geçtiği bölgelerin daha çok hazine arazisi olduğunu, ancak Malatya’da ise bu durumun  daha farklı olduğunu kaydetti. Şahin, Pütürge Yol ayarımı ile Akçadağ yol ayrımına kadar toplamda yaklaşık 54 kilometrelik Kuzey Çevreyolu’nun büyükşehir ile birlikte çalışmaların daha hızlı bir şekilde bitirileceğini ve Ulaştırma Bakanı ile yaptıkları son toplantıda kendilerine yapım ihalesi sürecinin 12 Haziran’da yapılacağının aktarıldığını belirtti. Şahin,  Kuzey çevreyolundaki toplulaştırma çalışmalarını ise Kasım 2014’de bitirileceğine dair kendilerine söz verildiğini ve çalışmaların bitirildiği yaklaşık 18 kilometrelik bölümde yapım çalışmalarının ihaleden sonra başlayacağını aktardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız