SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Netice Ne Olursa Olsun.."

0
Güncellendi - 2016-02-21 14:24:56
A- A+ PAYLAŞ

Her zaman olduğu gibi Malatyaspor maçına da aynı şekilde hazırlandıklarını aktaran Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, maç içerisinde netice ne olursa olsun taraftarların desteklerine devam etmesini istedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor’da, doğunun derbisi olarak nitelendirilen Alima Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Kulüp tesislerinde antrenmana çıkan bordo-beyazlı ekip ısınma hareketlerinin ardından teknik-taktik çalıştı. Sakatlığı süren Murat Kalkan ile Ümit Tütinci ise takımdan ayrı çalıştı.

"BÜTÜN MAÇLARA AYNI DEĞERİ VERİYORUZ"

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Malatya maçına da diğer maçlarda olduğu gibi hazırlandıklarını dile getirerek, "Bütün maçlar bizim için önemli. Bütün maçlara aynı değeri veriyoruz. Rakiplerimize saygı duyuyoruz. Şu anda ligde en az 10 takımın Süper Lig'e çıkma şansı var. 13 maçımız var, bu maçlarda en iyi performansı sergileyen 2 takım Süper Lig'e çıkacak" dedi.

Antrenmanların devam ettiğini de ifade eden Demirbakan, takımda Mehmet Yiğit, Tom ve Onur’un cezalı olduğunu, Murat Kalkan'ın ise sakatlığının bulunduğunu kaydetti.

Taraftarların maçın son düdüğüne kadar sabırla kendilerini desteklemesini isteyen Demirbakan, "Denizli maçında olduğu gibi. Mağlupken de hepsi destekledi. İyi oldu, biz de onlara gücümüzü zorlayarak galibiyet hediye etmiştik. Futbolda her şey olabilir. Biz futbolun doğrularını yapmaya çalışacağız. Netice ne olursa olsun taraftarımız maçın içerisinde desteklerine devam etsinler. İnşallah maçı iyi bir sonuçla bitireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız