SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Neticede Esnaf Bitti"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:05:34
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Fevzi Apaydın, Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası'nı ziyaret etti. 

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası’nı ziyaret ederek, minibüs ve servis taşımacılığı yapan esnafla bir araya geldi. Taşımacılık yapan esnafın sorunlarını dinleyen Apaydın, sorunların çözümü noktasında Malatya’da taşımacılık yapan esnafla daha detaylı bir görüşme yapacaklarını belirtti.

Belediyelerin minibüsçülerle, servisçilerle, taksicilerle ve özel halk otobüsü esnafıyla sorunlarının olduğunu savunan Apaydın, "Belediyeler gözünü taşımacılığa dikti. Servis aracına diyecek ki, 'sen de bana para vereceksin.' Minibüse de otomatik kart koyacak ve 'sende yüzde 3-4 bana vereceksin.' 6111 sayılı yasayla beraber belediyelerin yetkilerini ve belediye başkanlarının yetkilerini artıran kanun torba kanunuyla çıktı ve neticede esnaf bitti" dedi.

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Arif Kiras ise, ziyaretinden dolayı Fevzi Apaydın'a teşekkür ederek, yaşadıkları sorunlar hakkında bilgiler verdi.

Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren’in de yer aldığı ziyarette, Arif Kiras TŞOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın'a kayısı ve kuru üzüm takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız