SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Neticeye Doğru Gidiyor'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ulvi Saran'ın girişimleri ile Karakaya Barajı'ndaki demiryolu üzerine karayolu köprüsü yapılması için çalışma başlatılmasına teşekkür için Baskilliler Derneği'nin organizasyonuyla ziyarette bulunuldu.

Valilik Salonu'nda gerçekleşen ziyarete, Baskilliler Derneği Başkanı Yunus Görgün ve Elazığ'ın Baskil ilçesinde 50 kadar köy ve mahalle muhtarı katıldı.

Ziyaret'te konuşan Baskilliler Derneği Başkanı Yunus Görgün, Malatya Valisi Ulvi Saran'ın girişimleri ile Kömürhan Köprüsü üzerine karayolu köprüsü yapılması için çalışma başlatılmasına teşekkür için Vali Sara'a ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtip, köprünün yapılmasının önemini anlattı.

Baskil ilçesi Paşakonak Köyü Muhtarı Aydın Kısak ise konuşmasında, 65 bin nüfusu ilgilendiren Elazığ'ın Baskil ilçesinden Malatya'ya karayolu ile geçişin önemini anlatıp, bu köprünün yapılması ile özellikle tarımsal ürünlerin daha iyi değerlendirilmiş olacağına dikkat çekti.

Vali Ulvi Saran ise, demiryolu köprüsü üzerine karayolu köprüsü yapılması için teknik bir heyetin inceleme yaptığını hatırlatarak, "Ancak mühendislik hesaplarının yapılmasından sonra karayolu köprüsünün yapılıp yapılmayacağı belirlenecek. İlk veriler iyi gibi. Mevcut demiryolu köprüsü üzerine karayolu köprüsünün yapılması olumlu neticeye doğru gidiyor. Ancak yapılma kararı ancak kesin sonuç açıklanınca ortaya çıkacak. Olur raporu verilirse, projesini biz çizdireceğiz, karayolları da yapım işini üstlenecek." ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız