SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nevruz Konulu Yarışma

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da ilköğretim okulları ve lise öğrencileri arasında düzenlenen 'Nevruz 2011' konulu yarışmanın sonuçları belli oldu.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada resim dalında birinci Türkiyem İlköğretim Okulu'ndan Umur Cem Tunçdemir, ikinci Alparslan İlköğretim Okulu'ndan Şule Çelik ve üçüncü Türkiyem İlköğretim Okulu'ndan Evlin Keleş oldu.

Şiir dalında birinci Polis Amca İlköğretim Okulu'ndan Tuğçe Yılmaz, ikinci Selçuk İlköğretim Okulu'ndan Sümeyye Atmış, üçüncü ise Polis Amca İlköğretim Okulu'ndan Ahmet Tolik oldu.

Kompozisyon dalında ise Orgeneral Eşref Bitlis Anadolu Lisesi'nden Ceyda Tanrıtanır birinci, Kuluncak Lisesi'nden Nurhayat Altıkulaç ikinci, Malatya Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Ayşe Demirkol üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin Nevruz töreninde verileceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız