SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nevruz Yarışması Sonuçları

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Nevruz Bahar Şenlikleri nedeniyle öğrenciler arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışması sonuçları açıklandı.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 2008 yılı Nevruz Bahar Şenlikleri nedeniyle öğrenciler arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında alınan sonuçlar şöyle belirtildi:

Sonuçlar şöyle:

RESİM: 1-B.Melek Gedikoğlu (TOKİ İ.Ö.Ö. 4/B), 2-Aybala Keleşyılmaz (Türkiyem İ.Ö.O.-4/C), 3-Yasemin Zeynep Nar (Özel Battalgazi Bilim İ.Ö.OO 3/B),

ŞİİİR: 1-Pınar Ayaz (Muhittin Özmumcu İ.Ö.O. 8/B), 2-Ayşenur Tuncal (Polis Amca İ.Ö.O 6/D), 3-Figen Yaşar (Polis Amca İ.Ö.O 7/B),

KOMPOZİSYON: 1-H.Kübra Eroğlu (Beydağı A.Kadir Eriş Anadolu L. 10 TM-A), 2-Fatma Çelebi (Atatürk Kız Lisesi YD 11-B), 3-Hasan Doğanay (Darende Lisesi 11-D)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız