SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nevşehir'de Olaylı Maç Ve Saldırı!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un, Kapadokya Turnuvası'nda Adana Demirspor'la oynadığı maç çıkan olay nedeniyle, Malatyaspor 1-0 önde iken 81. dakikada hakem tarafından tatil edilirken, maç sonrası otel önünde de Malatyaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız, bir grubun döner bıçaklı saldırısına uğradı.

2. etap kamp çalışmalarını sürdürdüğü Nevşehir'de Kapadokya Turnuvası'nda mücadele eden Malatyaspor; Elazığspor, Karşıyaka ve Samsunspor galibiyetlerinden sonra 4. maçını 2. Lig B grubu takımlarından Adana Demirspor'la yaptı. Nevşehir 3 no'lu sahada oynanan ve saat 18.00'de başlayan karşılaşmada Malatyaspor, 39. dakikada Taner'in attığı golle 1-0 öne geçti. Hayli sert geçen karşılaşmada zaman zaman futbolcular arasında gerginlik yaşanırken, 81. dakikaya gelindiğinde, Adana Demirsporlu bir grup futbolcunun, tribünde oturan 4-5 kişilik Malatyaspor taraftar grubuna kendilerine küfredildiği gerekçesiyle saldırdıkları bildirildi. Bu olaylar üzerine hakemin maçı bitirdiği belirtildi.

Maç sonrası kulüp otobüsüyle staddan Dedeman Oteli'ne gelen Malatyaspor kafilesi bir olay da burada yaşadı. 20.15 sıralarında otele giren Malatyaspor kafilesini taşıyan otobüsten aşağıya inen Teknik Direktör Metin Yıldız'a kenarda bekleyen 3-4 kişilik gruptan biri döner bıçağıyla saldırdı. Yıldız, kendisini kenara atarak yaralanmaktan kurtulurken, otobüsün arkasından gelmekte olan ve Malatyaspor'lu bir grup futbolcuyu taşıyan otomobilin, bu grubun üzerine doğru hareketi ve çarpması nedeniyle saldırganların, yakında bekleyen bir minibüse binerek kaçtıkları belirtildi.

Saldırganların Adana Demirspor taraftarı olabilecekleri belirtilirken, bir süre sonra otele polis geldi. Malatyaspor kafilesindekiler, saldırganlardan şikayetçi oldular. Polisin olayla ilgili araştırmayı sürdürdüğü öğrenildi.

Bu arada, 81. dakikada 1-0 önde iken hakemin tatil ettiği maçın, Malatyaspor lehine tescil edileceği, Malatyaspor'un bu maçın sonucuna göre eleminasyon usulüne göre A ve B gruplarında ilk 4'e giren takımlar arasında oynanacak eleme maçlarına katılacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız