SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Nevzat Er Akrabam Ama..''

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Eminönü Laleli'de, 2.5 dönüm arsaya sahip tarihi Gedikpaşa Okulu'nun yerini 21.4 milyon YTL'ye satın alan Malatyalı işadamı Mehmet Çeker, ihale ile ilgili yazı yazan, Hürriyet Gazetesi'nin "Yeter Söz Milletin" köşesi yazarı Yalçın Bayer'e açıklamalarda bulundu.

Bayer'in köşesinde yeralan açıklama şöyle:

"BEN, Eminönü'de, 2.5 dönüm üzerindeki metruk Gedikpaşa Okulu'nun yerini Özel İdare'nin ihalesinden 21.4 milyon YTL'ye alan işadamı Mehmet Çeker'im.

Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er'le Pötürge'den aynı köylüyüz ve yakın akrabayız. Akraba olduğumuz için seçimde destekledim. Ancak benim ihaleye girişimden haberi olmamıştır. Ben 40 yıldır İstanbul'dayım, Tahtakale'de işe başladım. Şimdi Işık Plastik'in sahibiyim. İhaleye oğlumun internetten görüp söylemesi üzerine girmeye karar verdim. İhalede en yakın katılımcıdan 2.8 milyon YTL fazla verdim. %18 KDV'yi de hesaplarsanız toplam ödeyeceğim miktar 26.5 milyon YTL'dir. Ben Eminönü'nin dokusuna çok güzel şeyler yapacağımı söyleyebilirim."

- Bizim itirazımız ihaleyi almanız değil, Yarımada'nın turistik açıdan değerlendirilmesinden öte 'panayır'a dönüştürülmesi, bir kültür merkezinin olmayışı...

- İnanın, Nevzat Bey'le danışıklı dövüş yok. Hiçbir yanlış işte olamam.

Eminönü benim gibi bir adam kazanmakla şanslıdır

- Ne yapacaksınız buraya...

- Tapuyu elime alınca bakacağım. Bir kere beton yığını olmayacak, çok güzel bir konsept geliştireceğiz.

- Otel mi, işmerkezi mi?

- İşmerkezi olursa Akmerkez'den daha güzel bir şeyi düşünüyorum. Turist çekecek bir yer, Laleli'ye yeni bir hüviyet kazandıracak.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • cengiz yoldaş (5 yıl önce)
    ben yılardır barıl boyacı beyfendiyi tanır ederim. başkan olacak bir kişi var başkan olmayı hak eden bir kişi var oda sayın barış boyacı beyfendidir...
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail karakaş (5 yıl önce)
    NEVZAT BEY BİZİM NİUETİMİZ SAYIN BARIŞ BOYACI BAYEFENDİYİ BAŞKAN YAPMAK ONDAN BAŞKA HİÇBİR KİMSEYİ FATİH TE BAŞKAN OLARAK GÖRMEK İSTEMİYORUZ. ÇÜNKÜ KENDİSİSİN YAPACAĞI BİROEJE İLE SİZİN YAPACAĞINIZ PROJE Yİ KIYASLAYAMAM BİLE BİZ FATİH BELEDİYE BAŞKANI OLARAK TA SAYIN BARIŞ BOYACI DAN BAŞKA HİÇBİR KİMSEYİ İSTEMİYOYUZ. FATİH TE 10 BİN OYUM VAR EŞ DOST AKRABA OLARAK TAM 10 BİN KİŞİ FATİH TE SAYIN BARIL BOYACI BEYFENDİYE OY KULLANACAK AYRICA FATİHİN BİR ÇOK ESNAFI EİŞİMİZ DOSTUMUZ DUR BUNA DA BİLGİNİZ OLSUN...
    0
    0
    Yanıtla