SON DAKİKA
SON DEPREMLER

New York Times'lere Düştük!.

0
Güncellendi - 2016-02-22 10:56:51
New York Times'lere Düştük!.
A- A+ PAYLAŞ

Amerika’nın dünyaca ünlü gazetesi The New York Times’da yapılan bir değerlendirmeye göre Malatya’nın ortalama sıcaklığı 2015 yılında normalin 5.6 derece daha altında seyretti.

Rebecca Lai’nin 19 Şubat 2016 tarihli haberinde, bilim adamlarının 2015 yılında Dünya’nın kaydedilen en yüksek sıcaklığa ulaştığı belirtilirken, hava tahmin şirketi AccuWeather’in 3,116 şehrin veri tabanı üzerinden yola çıkarak yaptığı değerlendirmeye göre bu şehirlerin yaklaşık yüzde doksanı normalden daha sıcak bir yıl geçirdi. Ancak Malatya normalin altında bir sıcaklık yaşarken ortalama sıcaklık 14.7 derece olarak hesaplandı.

Aynı dönemde Malatya’nın aldığı yağış normalden 7.4 inç daha düşük çıktı. 2015 yılında Malatya’nın ortalama yağış miktarı 36.43 inç (92.53 cm) olarak belirtildi.

The New York Times- malatyahaber.com

Pano03

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • yalcin mavusoglu (8 yıl önce)
    degerli yazarimiz Bülent korkmazin hikayesi gercek oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (8 yıl önce)
    Ne yapsınlar.Kürecikteki füzeleri sıcaktan arıza yapar diye incelemişler bence:):)
    0
    0
    Yanıtla
  • Kurecik de fuze yok sadece fuze radar sistemi var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (8 yıl önce)
    Ya sırf şu haber okunsun diye attığınız başlığa bakın :)
    0
    0
    Yanıtla