SON DAKİKA
SON DEPREMLER

New York'ta Teröre Karşı Metal Bariyer Önlemi

0
Güncellendi - 2018-01-04 03:25:54
New York'ta Teröre Karşı Metal Bariyer Önlemi
A- A+ PAYLAŞ

ABD’nin New York eyaletinde araçla gerçekleştirilen terör saldırılarına önlem almak için trafiğin yoğun olduğu bölgelere bin 500 metal bariyer yerleştirileceği belirtildi.

New York Emniyet Müdürlüğü, araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelere bin 500 metal bariyer yerleştirerek araçla gerçekleştirilen terör saldırılarına karşı önlem almaya çalışacak. ABD’nin, New York eyaletinde bir buçuk yıl içerisinde gerçekleştirilen üç terör saldırısının ardından ek tedbir olarak Belediye Başkanı Bill de Blasio, Times Square meydanı başta olmak üzere kentin belirli yerlerine bin 500 metal bariyer konularak araç girişlerinin önleneceğini açıkladı.

New York Belediye Başkanı Bill de Blasio ince silindirik metal direklerin, araç saldırılarından sonra New York Emniyet Müdürlüğü olarak, kent çevresindeki yoğun alanlarda kullanılan beton bloklara karşı daha cazip bir alternatif olarak kullanıldığını belirtti. Blasio Times Meydanı'nda yaptığı açıklamada "Dünyanın her yerinde olanları anlıyoruz ve hatta bazı trajedileri gördük" dedi. 2016'da Times Meydanı'nda benzerleri hedeflendi. Avrupa ve ABD şehirlerinde yayalarla otomobil yada kamyon kullanan insanlar tarafından saldırı düzenlendi. Bu taktiği DEAŞ’ın militan grup destekçileri tarafından kullanmaya başlandı. Kenti daha güvenli hale getirmek için, bin 500 metal direkleri şehrin belirli yerlerine yerleştireceğiz” dedi.

New York, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız