SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Neye Destek Veriyorsunuz?'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Meclisi'nin bağımsız üyesi Mehmet Moran, Belediye Başkanı Çakır'a her türlü desteği vereceğini söyleyen BBP il başkanı Sedat Alataş'a tepki gösterdi.

Moran yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

"21 Eylül 2009 tarihinde Malatya Belediyesi Başkanı sayın Ahmet Çakır Büyük Birlik Partisi’Malatya İl Başkanlığını ziyaret ettiğinde İl Başkanı sayın Sedat Alataş sayın Çakır’a hitaben “Önümüzdeki günlerde size her türlü desteği vereceğiz “ dedi Akşam haberlerinden sonra bana telefonda “’Doğru yaptığınız her şeye destek vereceğimizi, yanlış yaptıklarınıza karşı olacağımızı’ demek istedim ama bir an dilime öyle geldi hatamı anladım ama iş işten geçti” dedi. Sayın Alataş’ın Malatya kamuoyuna yansıyan beyanını telafi etmesi gerekmektedir hemde çok acilen.

Malatya Belediye Meclisinde gündeme getirilen Malatyanın yüksek menfaatleri olduğuna inandığımız bir çok konuya bizde destek veriyoruz. Yazar ve çizerler tarafından eleştirilmemize rağmen destek vermeye devam edeceğiz. Fakat Sayın Ahmet Çakır ve ekibinin yanlışlarına takındığımız muhalefet tavrımız da kamuoyunun malumlarıdır.

Sayın Alataş’ın bu talihsiz açıklaması Başta Merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’un ruhunu ve kemiklerini sızlatmıştır. Ayrıca Tüm Ülkücü camiayı da rahatsız etmiştir.

Şimdi Sayın BBP İl Başkanı Sedat Alataş’a birkaç soru sormak istiyorum.

1-> Sayın Alataş zatialinizi ziyaretimde bana hitaben “Sayın hocam Belediye Meclisinde susarsanız hakkınızda şüpheye düşerim “ dediğinizi hatırlatarak neden her türlü şaibe ve istismara açık olan bir taahütte bulundunuz?

2-> “Önümüzdeki günlerde hertürlü desteği vereceğiz” dediğinize göre, nasıl bir destek demeyeceğim çünki ifade gayet açık, soruyorum; Sayın Alataş bu destek neye karşılık? Neden? Niçin? Yoksa!...
Sayın Çakır ziyaretinize bir öneriler paketiyle mi geldi? geldiyse Ülkücü camia bilmek ister taahüdün nimmetlerini.

3-> Malatya kamuoyuna vad edilen çok yıldızlı galakside bir gezegen veya uydu veya peyk olmayamı karar verdiniz.

4-> Malatya Belediyesinin yerel yönetim anlayışından uzak, bir ticari mantıkla yönetildiğini tüm Malatya biliyor. Sizde bir ticaret adamı olarak Belediye ile ticaret temasına mı girdiniz?

5-> Sayın Alataş Millete rağmen Şeker Arazisine yapılmak istenen hastahaneye TOKİ ye sağlanmak istenen 60.000.000 Tl. (60 Trilyon) ranta mı destek veriyorsunuz?

6-> Sayın Alataş Şeker Arazisinin katliamına mı destek veriyorsunuz?

7-> Sayın Alataş Malatya Belediyesinde meydana gelen, gündeme getirdiğim için susturulduğum Doğalgaz ve Tv skandallarına mı destek veriyorsunuz? Yoksa Şelale Restaorant ve Abdullah Gül parkındaki sosyal tesisler ve ihaleleri hakkında konuşulanlara mı destek veriyorsunuz?

Sonuç olarak umarımki bu talihsiz taahüdünüz şahsınıza özel bir taahüt olsun. Yine umarım ki bu talihsiz taahüdünüz Türkiye genelini kapsıyor olmasın. Aksi halde ayrı bir parti tabelasına ne gerek var?

Yeterince tabela eflasyonu var bu ülkede.

Bu açıklamama ve sorularıma verecek mantıklı bir cevabınız varsa ben ve kamuoyu acilen cevap bekliyoruz.

Verilecek mantıklı bir cevabınız yoksa hemen yarın Ak Partiye İltihak ediniz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız