SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Neyse Bakan Geldi de..

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da Perşembe günü başlayan ve ilk iki günü çok sönük geçen "Malatya Günleri"nin üçüncü gününde, sürpriz bir konuk etkinliğe hareket kazandırdı. Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, İstanbul Yeşilköy'deki CNR Expo Fuarı'ndaki Malatya Günleri etkinliğini ziyaret etti.
BAKAN SÜRPRİZİ..26 Mayıs Perşembe günü Malatya Milletvekillerinden Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık ve Mevlüt Aslanoğlu ile Vali Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın da katılımıyla başlayan "Malatya Günleri" tanıtım etkinliğinin ilk iki gününde, yeterli duyuru olmadığı için görülen sönüklük, hafta sonuyla birlikte yerini daha canlı bir ortama bıraktı.

Bu canlılıkta katkısı olanlardan biri de etkinliğe sürpriz bir ziyaret yapan Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu oldu. 
Etkinlik alanının girişinde Vali Ulvi Saran ve eşi ile Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Mumcu tarafından karşılanan bakan, standları gezdi, ilgililerden bilgi aldı.
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu,  Malatya Belediyesine ait stantta sergilenen tanıtım materyallerini inceledi. Ziyaret sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’ya tepside kuru kayısı hediye etti. Stantta kurulan Şerbet Çeşmesi maketinde
şerbet de içen Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, bir süre sohbet ettikten sonra stanttan ayrıldı.
PAZAR GECESİ SONA ERECEK..Malatya Valiliği ve Belediye Başkanlığı'nın öncülüğünde gerçekleştirilen "Malatya Günleri" tanıtım etkinliği, Pazar gecesi saat 22.00'ye kadar devam edecek.
Cumartesi günü ilginin arttığı belirtilen etkinliğe, Pazar günü de İstanbul'da yaşayan
Malatyalılar başta olmak üzere vatandaşların ilgi göstermelerinin beklendiği belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız