SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nezaket Ziyaretleri..

A- A+ PAYLAŞ

Seçim çalışmaları giderek artan yoğunlukta devam ederken, partilerden ve adaylardan rakiplere nezaket ziyaretleri de yapılıyor. Çiçekli ziyaretçiler, ev sahiplerince de sıcak ilgiyle karşılanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi 22 Temmuz’da yapılacak genel seçim startını siyasi partilere yaptığı nezaket ziyaretleri ile başlattı. İl başkanı Hacı Demirhan başkanlığında ve milletvekili adaylarından Mevlüt Aslanoğlu, Niyazi Ergin Gökçe ve Rahmi Yüce ile bazı üyelerin katılımıyla oluşan CHP heyeti ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi'ni (MHP) ziyaret etti. İl başkanı Ömer Ekici, 1. sıra milletvekili adayı Şinasi Kazancıoğlu ve partililer tarafından karşılanan CHP heyetinin başkanı Hacı Demirhan yaptığı konuşmada “Genel seçimlerin başlaması nedeniyle ilimizdeki tüm siyasi partilere bir nezaket ziyareti yaparak başarılar dilemek istedik." derken, CHP milletvekili adayı Aslanoğlu da “Amacımız Malatya’ya yakışır bir seçim süreci yaşamak ve yaşatmaktır. Geçtiğimiz seçim öncesinde böyle bir hareket başlatmıştık seçilecek bütün arkadaşlarla birlikte Malatya’ya hizmet etmek istedik. Fakat seçimlerden sonra mazbatalarımızı Ali Osman Başkurt ve Muharrem Kılıç’la alabildik. 7 arkadaş bir araya gelemedik. İsterdikki kol kola- el ele Malatya’ya hizmet edelim. Geçtiğimiz dönem bunu yakalayamadık bu dönem yakalamak istiyoruz. Kim seçilirse seçilsin el ele kol kola hizmet edelim, üretelim ulusal birliğimiz konusunda tüm partiler olarak ortak hareket edelim. Türkiye’nin en büyük sorunu AKP iktidarının yarattığı sorunlardır ” diye konuştu.

MHP İl başkanı Ömer Ekici de “Şu ana kadar ülke bütünlüğü konusunda gösterdiğimiz hassasiyet ortadadır. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır." dedi. MHP Birinci sıra adayı Şinasi Kazancı ise birliktelik ve ülke bütünlüğü konusunun herkesin ortak paydası olması gerektiğini ifade etti.

CHP heyeti daha sonra Demokrat Parti İl binasına geçti. Burada il başkanı Erdal Altunkaya ve partililer tarafından karşılandı ve karşılıklı olarak başarılar dilendi.

CHP heyeti buradan AKP il binasına geçti. AKP İl başkanı Ahmet Çakır ve partililer tarafından karşılanan heyet birbirlerine karşılıklı olarak başarılar diledi ve "Her şey Malatya ve ülke için" denilerek birlik ve beraberlik içinde çalışılması temmenisinde bulunuldu.

CHP'liler daha sonra milletvekili aday adayı olmak üzere il başkanlığı görevinden istifa eden, ancak partisi CHP'ye destek vermek amacıyla seçime girmeyince yeniden il başkanlığına atanan DSP İl Başkanı İbrahim Demirhan'ı da partide ziyaret ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız