SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Nice Bayramlara.."

A- A+ PAYLAŞ

 
Malatya'da Ramazan Bayramı sabah namazının kılınmasıyla birlikte başladı. 
 
Vatandaşlar, bayram namazını kılmak için camilere akın ederken, en büyük ilgi Şehir Mezarlığı Camii'ne oldu.Sabahın erken saatinde şehir mezarlığına gelen vatandaşlar bayram namazını kıldı. 
 
Camiye çocuklarıyla birlikte gelen vatandaşlar, bayram namazı sonrası birbirleriyle bayramlaştı. Vatandaşlar, daha sonra kabir ziyaretinde bulundu. 
 
BAŞKAN BAYRAMLAŞTI..

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, bayram namazından sonra vatandaşların bayramlarını tebrik etti. 
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, daha sonra Şehitler Anıtına gelerek şehit yakınlarıyla bayramlaştı. Çakır, şehit yakınlarının acılarını paylaşarak bayramlarını tebrik etti. 
 
Başkan Çakır, daha sonra basın mensuplarına bayram mesajı verdi. Çakır, bayramların birlik ve beraberlik adına büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Bir bayramı daha idrak etmiş bulunuyoruz. Millet olarak bayramı huzur içinde geçirmeyi diliyorum. Ve nice nice bayramlara huzur ve sağlık içerisinde çıkmayı da herkese Allah nasip etsin" dedi. Malatya'da ramazan ayının huzur içerisinde geçtiğini anlatan Çakır, şöyle konuştu: "Akçadağ'da yaşanan bir trafik kazası vardı. Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifa diliyorum. Hayatını kaybedenlerin ailelerine de baş sağlığı diliyorum. Bayram dışında pek fazla ziyaret gerçekleşmiyor. Bu nedenle bayramı vesile ederek ve bayramı amacına uygun yaşatmamız içinde bol bol eş, dost, akraba ve komşu ziyaretleri yapmalıyız. Bu vesileyle inşallah bu ziyaretlerle bayramı amacına uygun gerçekleştiririz." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız