SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Niçin 'Dur' Demediniz?"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:49:14
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, muhalefet partilerinin 28 Şubat döneminde halkın avukatlığını yapmadığını, ancak bugün Türkiye’nin huzurunu ve barışını dinamitleyen terör örgütlerinin avukatlığını yaptığını söyledi. 

Parti il binasında düzenlenen Halk Günü öncesinde yaptığı açıklama da, 28 Şubat dönemini değerlendiren AKP  İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, şuanda Ergenekon terör örgütü avukatlığına savunanların 28 Şubat’ta halkın avukatlığını yapmadığını belirterek, “O gün brifingleşen yargıya ses çıkaramayanlar, bugün muhalefet olarak Ergenekon’un, terör örgütlerinin avukatlığını yapmakta beis görmüyorlar. Ben buradan soruyorum, o gün neden halkın avukatlığını yapmadınız? Niçin bugüne kadar ortaya konan zulme kalkıp da dur demediniz, halkın taleplerini iletmediniz, dile getirmediniz? Bugün özgür ortamda yapılanları eleştirenler sırf eleştiri olsun diye muhalefet yapanlar, Türkiye’nin yakalamış olduğu güvene, huzura, barışa dinamitleyen bir takım örgütlere sahip çıkanlar, o gün halka neden sahip çıkmadılar?” dedi.

Tüfenkçi şunları söyledi, “Milletimiz kendi değerlerine sahip çıkarak, kendi iktidarlarına sahip çıkarak, o günden beri Başbakanımızın da ifade ettiği gibi, ‘Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ demişti, AK Parti’nin kurulması ile beraber. Gerçekten de o günden bugüne kadar hiçbir şey eskisi gibi olmadı, hem ekonomik anlamda hiçbir şey eskisi gibi olmadı, hem siyasi anlamda hiçbir şey eskisi gibi olmadı, siyasete güven ve itibar getirdi, hem de ulaşımda, sağlıkta, altyapıda hizmette hiçbir şey eskisi gibi olmadı.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız