SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Niğde'ye Malatyalı Müdür Atandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:36:05
Niğde'ye Malatyalı Müdür Atandı
A- A+ PAYLAŞ

Bir süre önce kuruluşu gerçekleşen KOSGEB Niğde Hizmet Merkezi Müdürlüğüne İl Müdürü ataması gerçekleşti. 

İl müdürlüğü görevine Mehmet Haşim Karaman getirildi. Resmi gazetede yayınlanarak resmi kuruluşu gerçekleşen KOSGEB Niğde Hizmet Merkezi Müdürlüğünün personel atanması ve yer tahsisi ile de fiziksel kuruluşu gerçekleşmeye başladı.

Mehmet Haşim Karaman’ın özgeçmişi ise şöyle: 1968 Malatya doğumlu. İlk, orta, lise ve yüksek tahsilimi Malatya’da tamamladı. İnönü Üniversitesi MYO İşletmecilik bölümünü, akabinde İ.İ.B.F Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. Tahsil hayatım süresince muhasebecilik yaptı. Üniversite tahsilimin ardından 1993-1996 yılları arasında sınıf öğretmenliği yaptı. Daha sonra öğretmenlikten ayrılarak Malatya Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nde çalıştı. Aynı dönemde yerel bir TV kanalının Genel Yayın Yönetmenliğini ve günlük yayın yapmakta olan yerel bir gazetenin Yazı İşleri Müdürlüğünü yürüttü. 2002-2008 yılları arasında TBMM'de milletvekili danışmanlığı yaptı. 2008 yılında KOSGEB Diyarbakır Hizmet Merkez Müdürlüğü'nde muhasebeci kadrosu ile KOSGEB yılları başladı. 2009 yılında Türkiye'nin en büyük hizmet merkezlerinden biri olan KOSGEB Ankara-Ostim Hizmet Merkezi'ne naklen atandı. 2010-2013 yılları arasında geçici görevlendirme ile tekrar TBMM'de danışman olarak çalıştı. Evli ve üç çocuk babası.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız