SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Niğde'ye Şehit Ateşi Düştü

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:53:48
Niğde'ye Şehit Ateşi Düştü
A- A+ PAYLAŞ

Van’da cadde ortasında çıkan çatışma sonucu şehit olan polis memuru Yusuf Diri’nin Niğde’deki baba ocağına şehit ateşi düştü. 

Niğde’nin Altunhisar ilçesine bağlı Yakacık köyü Şafak Mahallesi'nde oturan baba Hasan Diri’ye acı haberi Altunhisar Kaymakamı Mehmet Erdem ve Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt verdi.

Şehidin 7 kardeş olduğu ve evin en küçük çocuğu olan Yusuf Diri'nin evli ve bir kız çocuğu babası olduğu öğrenildi. Acı haberi alan baba Hasan Diri ve üvey annesi Emine Diri ile şehidin kardeşleri sinir krizleri geçirdi. Şehidin haberini alan köy halkı eve akın ederken, evin önüne büyük Türk Bayrağı asıldı.

Şehidin cenazesi, yarın Van’da yapılacak törenin ardından Niğde Altunhisar ilçesi Yakacık köyünde ikindi vaktinde köy mezarlığına defnedilecek.

OLAY..

Van Valiliği, bir polis memurunun şehit edildiği çatışma ile ilgili bir açıklama yayınladı. 

Valilikten yapılan açıklamada, "İlimiz İpekyolu ilçesi Milli Egemenlik Caddesi üzerinde, Terörle Mücadele Şubesi ekipleri ile takip ettikleri bölücü terör örgütü mensupları arasında 14.30 sıralarında teröristlerin polislere ateş açması sonucu çıkan çatışmada, örgütte yönetici düzeyinde olan 1 terörist silahı ile birlikte ölü olarak ele geçirilirken, 1 terörist yaralı olarak yakalanmıştır. Çatışmada ağır yaralanarak olay yeri yakınındaki hastaneye kaldırılan Niğde / Bor nüfusuna kayıtlı polis memuru Yusuf Diri ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Çatışma esnasında iki vatandaşımız da yaralanmış olup tedavileri devam etmektedir. Konuyla ilgili tahkikat sürdürülmektedir" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız