SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nihai Pazarlık Bugün

A- A+ PAYLAŞ
 
Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı aralarında Malatya Şeker Fabrikası’nın da bulunduğu Portföy-B fabrikaları için özelleştirme ihalesine ilişkin nihai pazarlığın bugün yapılacağını açıkladı.
 
Özelleştirme İdaresi’nin internet sitesinde yayınlanan duyuruda Portföy – B’yi oluşturan , Malatya, Elazığ, Erzincan ve Elbistan Şeker Fabrikaları ile Portföy-C; Kastamonu, Kırşehir, Turhal, Yozgat, Çorum ve Çarşamba Şeker Fabrikalarının bir bütün halinde portföy grupları olarak özelleştirme ihalelerinin nihai pazarlık görüşmelerinin 29 Kasım Salı günü yapılacağını açıkladı.
 
Duyuruda Türkşeker A.Ş.’ye ait Portföy C nihai pazarlığının saat 14.30’da, Malatya Şeker Fabrikası’nın da içinde yer aldığı Portföy-B nihai pazarlığının ise saat 17.30’da başlayacağı belirtildi.
 
Aralarında Malatya Şeker Fabrikası’nın da yer aldığı Portföy-B için yapılacak ihaleye 7 yatırımcı grubu teklif sundu. Bu yatırımcıların listesi şöyle: 
 
1-Ak-Can Şeker Sanayi ve Ticaret A.Ş.   
2-Torunlar Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.   
3-Özaltın İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş.   
4-Şölen Çikolata Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.   
5-Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.   
6-Kolin-Limak Ortak Girişim Grubu   
7-Sınırlı Sorumlu Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği- Pankobirlik" 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız