SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nihayet Bir Galibiyet: 1-0

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, ligdeki 16'ncı maçında nihayet ikinci galibiyetle tanıştı ve Mardinspor'u 1-0 mağlup etti. Geçtiğimiz Pazar günü 4-0 yenildiği Kahramanmaraş maçında adeta dağılan Malatyaspor, Mardinspor'la kendi sahasında oynadığı erteleme maçında, 3 gün öncesinin tam tersi bir tablo çizdi. Maçın başından itibaren daha etkili ve takım oyunu oynayan bir ekip görünümünde olan Malatyaspor'da, atılan tek golün sahibi Ergün, kaçırdığı gollere rağmen maçın en başarılı ismiydi. Ergün, golden sonra sevincini çimleri öperek sergiledi. Malatyaspor'un tecrübeli oyuncuları Celil, Fatih ve Mustafa Sert de sahadaki mücadeleye önemli katkısı olan isimlerdi. Karşılaşmayı bin civarında taraftarla birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata da izledi.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Özgür Bayır, Salim Şanlıer, Abdurrahman Duman, 4. hakem Sezar Kip,

MALATYASPOR: Taylan, Mehmet, Mustafa Sert, Fatih, Ergün, Mustafa Arslan, Mert (Dk.63 Buğra), Güven (Dk. 90+3 Ali)Şimşek, Alper, Celil, Mahmut,

YEDEKLER: Önder, Hakan, Buğra, Ali, Uğur, Talat, Raif,

MARDİNSPOR: Osman, Recep, Ali, İbrahim, Bahadır, Nedim, Oktay, İbrahim Halil Yiğit, Tuncay (Dk.78 İlker), İbrahim Halil Kaldan (Dk.55 Kerem), Burak,

YEDEKLER: Aydın, İlker, Mehmet, Erkan, Menderes, Ömer, Kerem.

GOL: Dk.40 Ergün (Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Fatih, Ergün, Mustafa Arslan (Malatyaspor), Bahadır, Nedim, Oktay (Mardinspor)

20. dakikada Celil sağ kanattan ortaladı. Topla Alper buluştu. Bu oyuncunun plasesinde savunma kaleye girmekte olan topu uzaklaştırdı.

23. dakikada Güven cezaalanına girdi, bomboş durumda olan sağ çaprazdaki Ergün'e pas verdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Ergün, müsait durumdayken topu auta gönderdi.

37. dakikada Malatyaspor atak geliştirdi. Mustafa Arslan sağdan ortaladı. Mert'in kafa vuruşu, üstten aut.

40. dakikada Malatyaspor golü buldu. Fatih cezaalanı dışından sert vurdu, kaleciden dönen topu Ergün tamamladı ve Malatyaspor'u öne geçirdi: 1-0

42. dakikada Malatyaspor cezaalanı içerisinde yaşanan karambolda Halil İbrahim Kalan sert vurdu. Top savunma oyuncusu Alper'den döndü, Ali'nin önüne düştü. Bu oyuncu bomboş kale yerine topu auta gönderdi.

Hakem oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

İlk yarı 1-0 kapandı.

51. dakikada Güven sol kanattan Mardin cezaalanına girdi. Uygun durumdaki Celil'e pas çıkardı. Celil vurdu, top savunmadan döndü. Ergün önüne düşen topun gelişine vurdu, top yan ağlarda kaldı.

67. dakikada Mardinli İbrahim'in ortasını engellemek için Mustafa Sert yükseldi. Ancak top Ali'nin önüne düştü. Bu oyuncu bomboş kale yerine, kalenin 10 metre üstünden auta attı.

73. dakikada Celil Mardinli oyunculardan birer birer sıyrıldı. Kalenin karşısında sert vurdu, top direğin 1 karış yanından auta çıktı.

79. dakikada İlker'in ortasından gelen topa Recep vurdu. Top kaleci Taylan'da kaldı.

89. dakikada sağ çaprazdan Malatya cezaalanına giren Oktay, sert vurdu. Alper son anda ayağını uzatarak golü engelledi ve topu kornere gönderdi. Kornerden sonuç yok.

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

HABER: Şenol YALVAÇ
FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız