SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nihayet Galibiyet.. Hem de Ankara'da..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Süper Lig'de bu sezonun ilk galibiyetini 11'inci haftada, hem de "çok zor" geçmesi beklenen Büyükşehir Ankaraspor karşısında 2-1'le elde etti, 3 puanla tanıştı ve taraftarına Cumhuriyet Bayramı armağanı verdi.. Malatyaspor'un golleri Effa ve Okan'dan geldi. Malatyaspor'dan Chris son dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Ankaraspor ise 49. dakikada Molnar'ın kırmızı kart görmesiyle bu dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etti. Bu arada, PAF takımlar maçı da 1-1 berabere sonuçlandı.

HAKEMLER: Vedat Yüksel, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu (4. hakem Hakan Sirviselvi)

ANKARASPOR: Jevriç, Hasan Yiğit, Savaş, Batak, Ahmet (Mustafa dk. 36), Musa (Dk.55 Ümit), Hürriyet, Molnar, Erman, Tita, Jaba (Dk. 66 Ersen Martin),

YEDEKLER: Mehmet Ali, Ramazan Tunç, Ersen, Murat, Ümit, Emre, Mustafa

MALATYASPOR: Fevzi, Hakan Aslantaş (Dk.41 Serkan), Homola, Mert, Cristiano, Toth, Bülent, Mustafa (Dk.65 Taner), Johanson, Bilal (Dk.74 Okan), Effa

YEDEKLER: Taylan, Ramazan Kahya, Taner, Okan, Mehmet, Güngör, Serkan

SARI KARTLAR: Effa, Christiano (Malatyaspor), Jaba, Hürriyet (Ankaraspor)

KIRMIZI KARTLAR: Molnar (dk. 49) (Ankaraspor), Christiano (dk. 90) (Malatyaspor)

GOLLER: Dk.14 Effa, Dk. 85 Okan (Malatyaspor), Dk. 23 penaltıdan Jaba (Ankaraspor)

İLK YARI..
5. dakikada ceza sahası içinde Jaba'nın vuruşunda savunmaya çarpıp yön değiştiren topu kaleci Fevzi, son anda kornere çeldi.

14. dakikada Hasan Yiğit'in geri pasında araya giren Effa, meşin yuvarlağı yaklaşık 40 metre sürdükten sonra kaleci Jevriç'in altından ağlarla buluşturdu. 0-1

23. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Tita, Hakan Aslantaş'ın müdahelesiyle yerde kalınca hakem Vedat Yüksel, penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Jaba, skora dengeyi getirdi. 1-1

İlk yarı bu skorla kapandı.

İKİNCİ YARI..
49. dakikada topsuz alanda Molnar ile Effa'nın tartışmasında Effa yere düştü. Hakem Vedat Yüksel, bu pozisyonda Effa'ya sarı kart gösterirken, Molnar'ı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

71. dakikada Erman'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında ön direkte Ersen'in kafa vuruşunda defansa çarpan top direğin yanından kornere gitti.

76. dakikada ceza alanına giren Toth'un sert şutunda, top kaleci Jevriç'te kaldı.

78. dakikada Erman'ın sol taraftan kullandığı korner atışında, Ersen Martin'in indirdiği topa, Hürriyet dokunamayınca Malatyaspor savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

80. dakikada Okan'ın ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Effa'nın vuruşunda meşin yuvarlak direğin hemen yanından auta gitti.

85. dakikada Malatyaspor atağında Taner, defanstan sıyrıldı, Okan'ın önüne bıraktı ve bu futbolcu Malatyaspor'u ikinci kez öne geçirdi: 1-2

89. dakikada kornerden gelen topa yükselen Ersen Martin, topu kafayla filelere gönderdi. Hakem Vedat Yüksel, bu pozisyonda faul belirledi ve gol saymadı. Ankarasporlular bu karara uzun süre itiraz etti.

Karşılaşmanın uzatma süreleri oynanırken, Malatyaspor'lu Chris, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Malatyaspor, karşılaşmayı 2-1 kazanırken, bu sezon ligdeki ilk galibiyetini de aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız