SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nihayet İçerde Bir Galibiyet.. 1-0

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, önemli bir bölümü sisli ve dumanlı bir havada oynanan karşılaşmada, eski teknik direktörü Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Konyaspor'u 1-0 mağlup ederken, tribündeki taraftarlar adeta ecel teri döktü. Malatyaspor, 4. dakikada Johannson'un attığı golle maçı kazandı. Super Ligde, en son geçtiğimiz sezon 28 Mayıs'ta İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmada Sakaryaspor'u 4-2 mağlup eden Malatyaspor, tam 6 ay sonra kendi sahasında ilk lig maçı galibiyeti tattı. Bu arada, Orduzu Pınarbaşı'nda oynanan PAF takımlar maçında, Malatyaspor PAF, Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

...

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bülent Gökçü, Cemal Bingül, Çağatay Şahin (4.Hakem)

MALATYASPOR: Fevzi, Ömer Erdoğan, Effa (Dk. 54 Okan), Bülent Akın, Taner (Dk. 64 Ramazan), Bilal (Dk. 70 Mehmet Budak), Johansson, Toth Balazs, Jiri Homola, Hakan Aslantaş, Serkan Bensol.

YEDEKLER: Bora, Ramazan, Okan Yılmaz, Mehmet Budak, Eren, Aytaç, Hakan Söyler.

KONYASPOR: Özden, El Saka, Ceyhun (Dk. 65 Tayfun), Belal (Dk. 80 Bebbe), Mustafa Er, Ümit Bozkurt, Erman (Dk. 65 Volkan), Zafer Demir, Yasin, Murat Hacıoğlu, Erhan Albayrak.

YEDEKLER: Vasilj, Ömer, Volkan, Gustan Bebbe, Tayfun, Fırat, Eray.

SARI KARTLAR: Yasin (Konyaspor), Effa, Ömer, Taner, Serkan Bensol, Toth Balazs (Malatyaspor).

GOL: Dk. 4 Johannson (Malatyaspor).

İLK YARI..
4. dakikada Malatyaspor öne geçti. Sol kanada açılan topu takip eden Effa ortaya çıkardı, ceza alanının hemen dışında topla buluşan Johansson sağ ayağıyla yerden sert bir şut çıkardı, Özden soluna giden topa uzanmakta geç kaldı ve top filelerle kucaklaştı.

9. dakikada Konyaspor ilk ciddi tehlikesini geliştirdi. Sol kanattan yapılan ortada Erman savunmadan çıkıp kafayı vurdu, şandel tabir edilen şekilde kaleye inen topu Fevzi son anda tokatla kornere atıp mutlak tehlikeyi önledi.

31. dakikada Malatyaspor güzel bir atak geliştirdi. Effa sağdan ortaladı, Taner güzel bir sağ voleyle vuruşunu yaptı, savunmanın müdahalesiyle top açıldı, pozisyonu izleyen Taner zor durumda kafayı vurdu, Özden rahatça kontrol etti. Bu pozisyonda Taner’in attığı vole defansın eline çarptı, Malatya seyircisi penaltı itirazında bulundu.

34. dakikada Toth Balazs Hakan Aslantaş ile verkaç yapıp ceza alanı dışından vurdu, Özden yerden sağına giden topu yatarak önledi.

39. dakikada Malatyaspor ikinci gole çok yaklaştı. Bilal orta alanın ortasından hareketlenip ceza alanına girmeden önünü boşalttı, sol ayağıyla mükemmel bir vuruş çıkardı, Özden’i geçen top üst direkten geri geldi.

40. dakikada Ahmet Belal, Yasin’in ortasında topu kafayla yakından kaleye yolladı, vuruşu cılız kalırken Fevzi rahatça topu kontrol etti.

İlk yarının sonuna 1 dakika eklendi. Bu dakika oynanırken Bilal’ın soldan ortasına Taner’in kafası sonuç getirmedi ve top yandan dışarı çıktı.

İKİNCİ YARI..
51. dakikada Murat Hacıoğlu’nun ceza alanı dışından attığı şutu Fevzi göğsünde yumuşatıp etkisiz hale getirdi.

70. dakikada Murat Hacıoğlu sağ kanattan ceza alanına girdi, Fevzi ile hafif çapraz pozisyonda karşı karşıya kaldı, vuruşunda Fevzi gole izin vermedi.

80. dakikada Murat Hacıoğlu’nun kornerine Tayfun yakından kafayı vurdu, Fevzi'nin müdahale ettiği top direğe çarpıp kornere gitti. Kornerden sonuç yok.

84. dakikada Malatya Okan’la kontratağa geçti, bu oyuncu Mehmet Budak’ı gördü, Mehmet bekletmeden vurup topu üstten dışarı attı.

Hakem karşılaşmanın sonuna 5 dakika ekledi. Bu dakikalarda Konya baskısı sonuç getirmedi ve Malatyaspor sahadan galibiyetle ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız