SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nihayet.. Kafelerde Polis Denetimi

A- A+ PAYLAŞ

Polis ekipleri toplu halde gece kafelere baskın düzenleyerek denetim yaptı.

Asayiş Şubesi ile Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ortak çalışması ile gece saat 22.00 sularında çok sayıda ekip kafelere Nasuhi Caddesi ve bölgedeki yönelik olarak ortak operasyon gerçekleştirilerek genel asayiş uygulaması yürütüldü.

Polis ekiplerince yapılan ani baskınlarda kafelerde bulunanların kimlik kontrolleri yapılırken, kafelerde yasa dışı faaliyet olup olmadığı da kontrol edildi.

Bayan polis memurlarının da görev aldığı operasyonda tespit edilen yasa dışı faaliyetlere yönelik tutanak tutulurken, haklarında yakalama kararı bulunanlar ile asker kaçakları ile ilgili olarak da işlem yapıldı.

oKafelere yönelik operasyon yaklaşık 2 saat sürdü.

POLİS AÇIKLAMASI..

Kafe denetimleriyle ilgili polisten şu bilgi verildi:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince 25.02.2016 tarihinde İlimiz Hamidiye Mah. Nasuhi Cad. ve Halep Cad. üzerinde bulunan Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yerlerine yönelik genel güvenlik ve asayiş yönünden toplamda 9 iş yerine yapılan denetimlerde;

· 3 işyerinin canlı müzik ruhsatı olmadan canlı müzik yaptığı,

· 3 işyerinin kapalı alanında sigara içildiği,

· 3 işyerinde toplam 11 çalışanın SGK kayıt belgesinin olmadığı tespit edilmiş 1 işyerinde TPDK Belgesi olmadan alkol tüketildiği tespit edilmiştir.

Toplamda 347 kişi incelenmiş ve 4 kişinin aranan şahıslardan olduğu tespit edilerek gerekli işlem yapılmıştır."

DEVAM ETMELİ..

Son dönemde kafe kaynaklı kavga ve olaylar nedeniyle polisin bu mekanlara yönelik operasyonları  devam ettirmesi bekleniyor.

Polisin bu denetimleri kahvehane, park, lokal, içkili eğlence yerleri, oturma alanları  bulunan meydanlarda da gündüz- gece sık sık yapması gerektiği belirtiliyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

o2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ahmet (8 yıl önce)
    İlk kanal boyu sonra sümerpark en son ise mücelli CAD yapılsa iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Baran ege (8 yıl önce)
    Elinize sağlık bence haftanın 5 günü yapılmalı bu uygulamada herkes menmun en azında huzur olur malatya texsas olmaktan çıkar resmi ekiplerde ara sıra araçtan inip yolda yürüyenlere bu uygulamayı yapsa daha güzel olur
    0
    0
    Yanıtla
  • kısmet (8 yıl önce)
    Tombalacılar, kumarhaneler, cafeler, pavyonlar bunlardan malatya arınsın artık. Ellerınıze sağlık rutin kontroller gezıcı memeurlarla trafık uygulaması yapılsın. Gerçi azrail olmuşlar ALLAH'tan korkmayan insanlara devlet ne yapacak ya da yapabilecek ? Kontroller sıkılaştırılırsa millette bir nebze rahat uyur.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (8 yıl önce)
    Daha çok yapsınlar ama birazda fahri kayahan'a uğrasınlar. ben her gün ters yönden gelen arabalarla burun buruna gelmekten bıktım. zaten çalışma var bir de yol labirente dönmeye başladı...
    0
    0
    Yanıtla