SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nijer'e Destek Verecekler

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:03:24
Nijer'e Destek Verecekler
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatyalı işadamlarının Nijer'de gerçekleştirilecek olan yatırım hamlesine destek verecekleri bildirildi. 
 
Öğretmen Evi'nde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) Başkanı Muzaffer Erşan, derneğin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Erşan, dernek olarak Malatya'ya fayda sağlamak için çalıştıklarını ifade ederek, "Basın, ilimizin sorunlarını, güzellikleri, yapılması gerekenleri, yapılanları kamuya bilgi verme noktasında en güzel görevi yapıyor. Bu görevinde ne kadar büyük sorumluluk gerektirdiğinin bilincinde olarak, böyle güzel bir hizmet verdiğiniz
için hepinize teşekkür ederiz. Bizde MAKİAD olarak memleket sorunlarına duyarlı, fedakar insanların bir araya gelerek oluşturduğu bir sivil toplum kuruluşuyuz. Dernek çalışmalarımızı, ilimizin teknolojisine, sosyal hayata katkıda bulunmak için en yararlı şekilde sürdürüyoruz" dedi. Afrika ülkelerinden Nijer'e 16-21 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen ticaret ve yatırım gezisiyle ilgilide bilgiler veren Erşan, "Nijer'in gelişmesi ve kalkınması için MAKİAD ve Türk işadamları olarak ülkede başlatılacak yatırım hamlesine destek vereceğiz. Türk firmalarının teknoloji ve birikimini birleştirerek Nijer'in kalkınmasında söz sahibi olacağız. Fakirliğin ölçüsünü Nijer'de tarif etmek gerekiyor. Fakirlik boyutu orada daha net ve bariz bir şekilde hissedilebiliyor. Oradaki insanların bize çok ihtiyacının olduğu kanaatine vardık. İlimde, irfanda, bilimde, kültürde, ekonomide, gıdada, giyimde bizlere ihtiyacı var. Bunları tespit ettik" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız