SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Nijeryalı Bir Futbolcuya İmza Attırdık"

0
Güncellendi - 2017-05-30 17:44:16
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, yaptığı açıklamada takımın omurgasını bozmayacaklarını belirterek, "Bir Nijeryalı oyuncuya lig devam ederken imza attırdık. Genç ve yetenekli bir oyuncu aldığımızı söyleyebilirim" dedi.

TFF 1. Lig’i ikinci sırada tamamlayıp Spor Toto Süper Lig’e yükselen Yeni Malatyaspor’da Başkan Adil Gevrek, transfer çalışmalarıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takımın omurgasını muhafaza etmeye çalışacaklarını kaydeden Gevrek, "Kadroyu sil baştan değiştirmek mümkün değil. Bizim devam etmek istediğimiz mevcut futbolcularımız var. Yollarımızı ayıracağımız futbolcularımız da var. Ancak bu sil baştan olmayacak. Bunu da özellikle söylemek istiyorum. TFF 1. Lig’e çıkarken de bu şekilde yaptık. O omurgayı koruyacağız. Şuan görüşme halinde olduğumuz yabancı futbolcular var. Arkadaşlarımızın izleyip değerlendirdiği oyuncular bunlar. Hatta şunu da söyleyebilirim. Bir Nijeryalı oyuncuya lig devam ederken imza attırdık. Genç ve yetenekli bir oyuncu aldığımızı söyleyebilirim. Hatırlarsanız Azubuike’yi de bu şekilde almıştık. Önümüzdeki hafta transfer ve mevcut teknik heyetimizle devam edip etmeyeceğimiz gibi konuların tamamı netleşmiş olur" şeklinde konuştu.

"Kurumsallaşma ve tesisleşmeye de devam edeceğiz"

Gelecek yıl ki hedeflerinin Süper Lig’de kalmak olduğunu da belirten Gevrek, "Kurumsallaşma adına, mali disiplin ve takımın tesisleşmesini yapmamız lazım. Bunların hepsi planlarımız arasında var. İnşallah bunları da önümüzdeki yıllarda gerçekleştiririz. Bunun için gerek siyasilerimizden gerek iş adamlarımızdan ve Malatyaspor camiasından destek istiyoruz. Malatya o bölgenin tek takımı olarak kaldı. İnşallah bu altyapıyı da kurumsallaşma ve tesisleşmeye de devam edeceğiz. Malatya’yı Süper Lig’de iyi temsil edeceğimize inanıyorum" açıklamasında bulundu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Eray (6 yıl önce)
    Alınan oyuncu Nijerya u 23 takımın sağ bek oyuncusu Seth sincere , Rio Olimpiyatları'nda kendinden sıkça söz ettirmiş bir oyuncu olduğu söyleniyor, Antalyaspor unda ısrarla istediği oyuncu malatyaspor a transfer oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (6 yıl önce)
    Yorumları görünce geçen yıl yaz dönemini hatırladım. Transferler geç kalmıştı, öncesinde yine böyle başkana bolca sallıyordu arkadaşlar. Tabi onlara göre başkan yine her türlü başarısız, sadece çok şanslı. Bizim memleketin köylerinde çekememizlik çoktur, birlik yoktur, şaşırtmıyor yorumlar beni.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    Nijerya U-23 takımı oyuncusu 19 yaşındaki sağ kanat Seth Sincere
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri Terece (6 yıl önce)
    Bu takım 2'ci ligden ptt'1'ci lige şansla çıktı ardından bu yılda bu şans devam etti süper liğe çıktı sanmaki bu başarı senin takımının başarısı Malatyaspor birkaç maç hariç diğer maçlarda sahada futbol oynamadı kimse kendini kandırmasın bu takımı şampiyon eden 2'ci ligde olduğu gibi bu yılda rakip takımların bize sunduğu bir şampiyonluktur.Adil Gevrek bu başarı senin değil böbürlenme hiç senin kurduğun takımında değil ptt birinci ligde mücadele edenlerin malatyaspora verdiği destektendir. Bu takımın başında bu yılda sen olursan süper ligde görüşürüz inşallah yine ben yanılırım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri Terece (6 yıl önce)
    Başkan sana hiç güvenmiyorum..........
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (6 yıl önce)
    İLK YAPILMASI GEREKEN İŞ : iki takım birleştirip MALATYASPOR OLARAK SÜPER LİGDE DEVAM EDERSE taraftar gelir yoksa çok zor bakın görün.ANKET yapılsın herkes neyin ne olduğunu görür.Efsane ölmemesi lazım.Halkın içinden biri olarak bu söylentileri efsane düştü düşeli duyuyoruz. Hemen herkesimde şu gün olmuş konuşuluyor.Rengi belli değil çakma takım diye alay konusu olduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • nabi şavata (6 yıl önce)
    Sayın Başkanım, Malatya sevgine, dürüstlüğüne, inancına , yüreğine inanıyoruz. Çok özveride bulundun. YeniMalattasporun bu dutuma gelmesinde dizinde çok büyük katkınız var. Sağolun, varolun. Fakat süper ligde ilk yıl tutunmak zordur. Bu yıl kadromuz , süper lige çıkmaya , müsait değildi. Başta sayın Belediye başkanımız , yönetiminiz , teknik kadronuz ve futbolcu kardeşlerimin büyük özverisi ve rakiplerimizinde sürpriz puan kaybetmeleri ile, şansımızında yaver gitmesi , süper lige çıktık. İstikrarlı bir futbol ortaya koyamadık. Şimdi açıklamalarınızda bu kadroyu koruyup, birkaç takviye ile , Afrika'dan futbolcu getirerek , ilave gelecek paralar ile bu işi götürmek istiyorsunuz. Olmaz diyorum. Zira önümüzde geçmişte Malatyasporumuzun , süperligde tutunayım, 3 lige kadar düşüşü var. Tabi bu konuda sayın Belediye Başkanımızında düşünceleri çok önemlidir. Akılcı ve gerçekçi düşünerek, bugüne kadar büyük emek sarfettiğiniz, , Malatya futbol tarihine geçen zatialiniz, iyi düşünün. İyi bir bütçe gerekiyor. Takımda 5 ,6 futbolcu kalarak , takıma katkı sağlayacak futbolcular ile, tecrübeli futbolculardan oluşan , kuvvetli bir takım oluşturmak gerekir. Paraları zamanında ödenen bir bütçemizin olması gerekir. Ayrıca alt yapıyada önem vermeliyiz. Ya hemen kongre yapıp , bu şartları sağlayacak yeni bir yönetim oluşumu sağlanmalıdır. Geç kalınmamalıdır. Teknik direktör kararı verilip, sonra transferler yapılmalıdır. Finansman ve para imkanları sağlanmalıdır. Bu sizlerin , bizlerin ve Malatyaspor'umuz için düşünülmesi gerekli düşüncelerdir. Şahsınıza sevgi ve saygılar sunuyorum. BÜYÜK BAŞKAN
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (6 yıl önce)
    omurga dedigin 3-4 u gecerse seneye geldigin yere donersin orasi alt liglere benzemez
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Emrah idaçli (6 yıl önce)
    Bu futbolcular bizlere şunu gösterdi ki biz istedigimiz zaman oynariz istemediğimiz zaman da oynamayiz. Bu gerçeği kimse göz ardı edemez. Sayın baskanim emeğiniz cabaniz tartisilamaz bile. Fakat malatyada anket yapsanız hic kimse bu futbolcu grubuyla devam etmenizi istemez. Kalsalarda hangisi süper lig de oynayabilir acaba bi de işin bu yönü var. Az para ile doymamış daha yeni kendini göstermek isteyen bir futbolcu topluluğuyla devam etmeliyiz yola. Belki çok para harcanir ama ligde kalici olunarak daha iyi gelirler elde edebiliriz. Bu futbolcuların iyi olsalar bile karakterleriyle ilgili sıkıntılarımız var. Yapın bir anket hangi futbolcuyla devam edelim diye bakın ne sonuç çıkacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Riza (6 yıl önce)
    Bu vatandaş başkanlığı birakmazsa seneye duseriz. İsmi telaffuz edilen oyunculara bakın. Hepsi elekalti bitmiş adamlar. Bunun tek bir izahı var: başkan, menajer ve hoca arasında üçlü çark var. Ayrıca futbolculara 8 milyon borcun var. Takım üst lige çıkmasa bu borcu nasıl ödeyecektin? Şansla bir yere kadar. Gelecek para eritilecek. Sonra büyük bir enkaz bırakıp gidecek. Ne yazık ki bu da birilerinin işine geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • tankut44 (6 yıl önce)
    yapma başkanım takımın omurgasını bozmamak demek 3 sene sonra amatöre kadar düşmek demek biz daha önce yaşadık bunları
    0
    0
    Yanıtla
  • gurbet44 (6 yıl önce)
    Başkanım hangi omurgadan bahsediyorsunuz? Takımda omurga olsaydı bir final maçı alınmazmıydı?Malatya yerine, play-off takımlarının maçlarını seyrettiniz galliba. Omurgalı takımlar bunlar!
    0
    0
    Yanıtla
  • KADİR KILIÇ (6 yıl önce)
    Sayın Başkanın emeğine,çalışmasına gayretine teşekkürler,bence irfan hocanın gayretinede çok teşekkür,hoca kalsın beraber mütevazi bir kadro bizi bu sene ligde tutacak bir kadroyla bismillah deyip başlamak lazım,sıkıntı yok olmazda inşallah........
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (6 yıl önce)
    Beğenmediğiniz sürekli hor gördüğünüz bu BAŞKAN sizin takımı 2.ligden alıp 3 yıl içinde Süper lige çıkarmıştır. Eğer Başkan başarısız olsaydı şimdi siz takımınızın hem maçlarından zevk alamayacak hem de 2.ligde yer alacak olan takımın beraberlik ve mağlubiyetlerden dolayı hayalinizdeki başkanı eleştiriyor olacaktınız...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet m. (6 yıl önce)
    Şüphesiz ki Başkanlık döneminde bir çok başarıyı yakaladık. Önce ikinci ligden birinci lige sonrasında ise süper lige adımı attık. Buradan Başkanımız Adil Gevrek'i tebrik ederim. Adamlığı, saygınlığı, mütevaziliği ve Malatya sevdası muhakkak tartışılmaz. Takımı üç sezonda süper lige taşıyan bir başkana biraz daha saygı gösterip güvenmeliyiz. Adam sonuna kadar bu güveni hakediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali can (6 yıl önce)
    Seneye PTT 1. Lig bekle geliyoruz oleyyy . Başkan sen koltuğu başkasına devret. Şehirin ve insanların duygularıı ile oynamayin.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (6 yıl önce)
    Takımın omurgasını bozmayacağız demek,seneye TFF.1.lige düşer ve orada yolumuza devam ederiz demektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle sıfirdan iyi bir kadro şart bu baskanla kume dusmemek surpriz olur demesi
    0
    0
    Yanıtla
  • şampiyon olacağına inanıyormuydun malatyanın
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Parayla olsa fenerbahçe hersene şampiyon olur.bu iş takım olmak ve yürekli oynamaktan geçer.boşuna paralar harcanmasin.
    0
    0
    Yanıtla
  • doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (6 yıl önce)
    İnşallah becerirsiniz başkan.Diger takımlarda ne kadrolar var.siz takım ın iskeletini bozmayacağınızı söylüyosun.şuandaki mevcut kadroda bir tane dahi ilk onbirde oynayacak oyuncumuz yok.ya çok iyi adamlar alacaksınz yada avaraj takımı oluruz.Adanaspor 25 puan topladı düştü biz 15 puan dahi toplayamayız.Benden demesi Adil başkan çooook dikkatli ve kaliteli transferler yapman lazım. Yoksa liğin ilk yarısında havluyu atarız.Kimse demedi deme BAŞKAN.
    0
    0
    Yanıtla