SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nikah Memuruna Dayak

A- A+ PAYLAŞ

 Malatya'da nikah işlemleri bayramdan sonraya ertelenen şahıs, önce nikah memurunu dövdü, ardından odasını dağıttı.

Polise şikayette bulunan Malatya Belediyesi Nikah Memuru M.A. (49), dairede mesai bitimine az bir süre kala gelen M.Ö. (29) tarafından darp edildiğini öne sürerek, "Sağlık raporu alıp geldiğini ve işlemin bitirilmesini istedi. Kendisine tüm personelin çıktığını, dosyayı hazırlayacak personel olmadığını söyledim. Bayram tatili sonrası yanıma gelmesi halinde kendisine bizzat yardımcı olacağımı belirttim. Şahıs bana hakaret edip gitti, yaklaşık 5 dakika sonra yanında biriyle gelerek beni darp etti, odayı dağıtıp eşyalara zarar verdi" diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız