SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nikah Salonu Kütüphane Olacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:08:16
Nikah Salonu Kütüphane Olacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Meclisi, 2014 yılının ilk olağan toplantısını 3 Ocak 2014 Cuma günü gerçekleştirecek. Bu toplantıda, İnönü Parkı'ndaki mevcut nikah salonunun İl Halk Kütüphanesi'ne tahsisi konusu da görüşülecek.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, 3 Ocak Cuma günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek olan toplantıda; Denetim Komisyonu Üyeleri’nin seçimi, Belediye ücret tarifesinde değişiklik ve 2014 yılı Belediye Meclis toplantı günlerinin belirlenmesi gibi konular bulunuyor.

Ocak ayı olağan meclis toplantısı gündemi içerisinde ayrıca; Toptancı halinde faaliyet gösteren kuruluşlardan alınacak teminatın belirlenmesi, İmar uygulamalarına ilişkin yönetmelik taslağının görüşülmesi başta olmak üzere halihazırda nikah salonu olarak kullanılan arsanın İl Halk Kütüphanesi hizmet binası yapılmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsisi ile bazı imar maddeleri de bulunuyor.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız