SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nikah Sarayı İşyerleri Kiraya Veriliyor

0
Güncellendi - 2016-03-06 04:14:39
Nikah Sarayı İşyerleri Kiraya Veriliyor
A- A+ PAYLAŞ

Fahri Kayahan Bulvarı'nda yapım işlemi tamamlanmak üzere olan Nikah Sarayı'ndaki 9 bağımsız bölümün, 15 ve 16 Mart günlerinde gerçekleştirilecek ihaleyle kiraya verileceği bildirildi.

Geçtiğimiz yıl sonlarında 9 işyeri için ihaleye çıkılmış, ancak ince işlerin ve çevre düzenlemesinin zamanında bitirilemeyeceği gerekçesiyle, ihale iptal edilmişti. Büyükşehir Belediyesi, Nikah Sarayı kompleksindeki bayan ve erkek kuaförü, çiçekçi, kuyumcu, fotoğrafçı, şekerci, gelinlikçi, market, kafeterya- lokanta olarak hizmet vermek üzere inşa edilen 9 bağımsız bölüm için, 3 yıllık süreyi kapsayan ihale açtı.

Açık teklif usulü ile yapılacak ve diğer detayları Büyükşehir Belediyesi'nden öğrenilebilecek olan işyerleri için belirlenen yıllık muhammen kira bedelleri şöyle:

Bayan Kuaförü: 27.800.00 TL

Erkek Kuaförü: 20.500.00 TL

Çiçekçi: 21.000.00 TL

Mini Market: 20.600.00 TL

Fotoğrafçı: 21.000.00 TL

Şekerci: 21.000.00 TL

Kuyumcu: 16.000.00 TL

Gelinlikçi: 27.800.00 TL

Kafeterya/Restaurant: 150.000.00 TL

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- malatyayorum44.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • eray kavuk (8 yıl önce)
    Market ne iş yav belediye şaşırmış millet parasını aslinda ne olursa olsun market ne yapacak orda
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (8 yıl önce)
    Ya arkadaş ne kadar muhalefetsiniz, adamlar ihale yapmasa birilerine peşkeş çekiliyor dersiniz, ihale yapsalar niye bu kadar yüksek diyorsunuz. Sizde kurtarmıyorsa ihale girmeyin, kurtaran alır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmext (8 yıl önce)
    ne ihalesi sahipleri bellidir 150000tl nedir arkadaş komik olmayın İstiklal caddesimi bura Bakırköy meydanımı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (8 yıl önce)
    Maşallah ne bu fiyatlar bunlara girende ya akıl olmaz ya para bunlardan hiç biri o parayı kazanamaz hele market orda ne alaka millet şaşırmıs bu fiyata git dükkan tut başka yerde mis gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya tesisat (8 yıl önce)
    Belediye şahıs gibi hareket ediyor eskiden olan şu kötü dükkan sahipleri gibi aynı belediyenin dükkanının uygun olması cazip olmasi lazim f.Kayhan da büyük kafeleri kirası 80 90 bin lira iken belediye 150 bin den açılış yapıyo bu açıkca ev yıkmak hırs yapıp ihaleye girip 200 bin lira ya biri alır ekmeğe muhtaç olur sonra belediye esnaflık yapmasın belediyecilik yapsın bu devlet insanlara iş yapmaları için binlerce lira hibe dağıtiyor teşvik ediyo insanlari iş yapmak için bizim belediye nasıl edem de birinin sırtına yaslayamin derdinde
    0
    0
    Yanıtla
  • Komik (8 yıl önce)
    Geceden kuyruga girer millet ihaleye katılmak icin ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (8 yıl önce)
    Yıllık normal bedel.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (8 yıl önce)
    Yuhh bu ne boyle bilerek fiyatları yüksek tutuyolar bence kimse girmesn el altından versinler millete
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (8 yıl önce)
    düşük fiyatlardan açık artırma ile yapın ki esnaf heves etsin parayla para kazanma devri olduğunu unutturun biraz.
    0
    0
    Yanıtla