SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nikah Sarayı Yüzde 80 Tamam

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Yeni Nikah Sarayı’nın kaba inşaatı tamamlanırken, kaplama işlemleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

Malatya’ya prestij kazandıracak önemli yatırımlar arasında yer alan Yeni Nikah Sarayı, Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde 27 dönümlük bir alanda inşa ediliyor.

Temeli geçtiğimiz yıl atılan Yeni Nikah Sarayı, bünyesinde birçok özellik barındırıyor. 4700 m2’lik inşaat alanına sahip olan Yeni Nikah Sarayı’nda aynı anda 3 nikah kıyılabilecek. Proje içerisinde 1 büyük 2 küçük olmak üzere 3 adet salon, 1 adet kafeterya, 8 adet mağaza ile 3 adet ahşap pergola bulunuyor.

Malatya’nın yanı sıra bölgenin en modern sosyal tesisleri arasında yer alan Yeni Nikah Sarayının kaba inşaatı  tamamen bitirilirken, ince işlerinin yapımı ise devam ediyor. Çelik çatı konstrüksiyonu için toplamda 167 ton çelik kullanılan inşaatta dış cephe mantolama işlemlerinin de tamamlandığı bildirildi. Ayrıca alüminyum doğramalar, kapı kasaları ile bodrum kat duvar ve döşeme kaplamaları da tamamlanmış durumda. Asma tavan, elektrik tesisatı, zemin kat duvar ve döşeme kaplamalarının devam ettiği Yeni Nikah Sarayı inşaatı yüzde 80 seviyesine getirilmiş olup, çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız