SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nikah Sarayında İnceleme

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:23:12
Nikah Sarayında İnceleme
A- A+ PAYLAŞ

Temeli geçtiğimiz aylarda Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla atılan Nikah Sarayı’nın inşaatı hızla devam ediyor.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Çilesiz Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde yapımı devam eden Nikah Sarayında, Teravih Namazı sonrası incelemelerde bulunup, yetkililerden bilgi aldı.

Malatya’nın yeni Nikah Sarayı projesine ihtiyacı olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, mevcut nikah sarayının 400 m2 alan üzerine kurulduğunu ve yetersiz kaldığını söyledi. 

Yeni Nikah Sarayının 30 dönümlük bir alan üzerine yapıldığını vurgulayan Başkan Çakır, “Yeni Nikah Sarayımızın içinde 1300 m2’lik çok amaçlı büyük bir salon, 2 tane normal büyüklükte nikah kıyma salonları, gelin odası, bekleme odası, kafeteryalar, iş yerleri olan büyük bir projeyi hayata geçiriyoruz. İki ay içinde kaba inşaatını bitirmeyi planlıyoruz. Hedefimiz Nikah Sarayımızı önümüzdeki yaz hemşerilerimizin hizmetine açmak. Çalışmalarımız Ramazan ayında aksamadı, arkadaşlarımız geceli gündüzlü çalışıyorlar” dedi.

Gece çalışan işçilerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, işçilere tatlı ikram etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız