SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nikahta 08.08.2018 Yoğunluğu

0
Güncellendi - 2018-08-09 06:32:26
Nikahta 08.08.2018 Yoğunluğu
A- A+ PAYLAŞ

Bir ömür boyu sürecek birlikteliğe özel bir günde ‘evet’ demek isteyen 108 çift Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyeleri nikah dairelerinin yolunu tuttu.

BÜYÜKŞEHİR'DE..

Malatya’da 08.08.2018 tarihini unutulmaz kılmak isteyen 69 çift Malatya Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Evlendirme Memurluğu’na müracaat etti.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğu tarafından normal günde ortalama 20 ile 25 nikah kıyılırken, bugün 69 nikahın kıyılacağı belirtildi.

Özellikle evlilik yıldönümlerinde bu tarihin çiftler arasında daha hatırlanır olması nedeniyle yoğunluğun arttığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Nikah çiftlerin hayatlarındaki en mutlu anlarındandır. Bu özel günde 69 çiftimizin nikâh akitlerini gerçekleştiriyoruz. 08.08.2018 tarihi itibariyle yaşamış olduğumuz yoğunluktan dolayı Nikah Sarayımızda bunan 4 salonumuzda 3 nikah memuru ile çiftlerimize hizmet verilmektedir. Normal günlerde 20-25 nikâh akdi gerçekleştirirken bu özel günde 69 çiftimizin nikâh akitlerini gerçekleştirmiş olacağız. Bu özel günde hayatlarının birleştiren bütün çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

BATTALGAZİ'DE..

Battalgazi ilçesinde dünya evine özel bir tarihte girmek isteyen çiftler, 08.08.2018 tarihinde nikâh masasına oturdu. Nikâh masasına oturan 17 çift, kıyılan nikâh sonrası mutluluğa ilk adımlarını atarken, bazı çiftlerin nikâhını ise Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan kıydı.

Battalgazi Belediyesi’ne müracaat eden 17 çift, özel tarih olan 08.08.2018’de nikah masasına oturarak, şahitler huzurunda attıkları imza ile hayatlarını birleştirdiler. Evlenmek için aylardır bugünü bekleyen çiftler, düzenlenen tören sonrası evlilik tarihine 08.08.2018 yazdırdılar. Kimi çiftler özel günlerde evlenmenin şans getireceğine inanırken, kimisi de 08.08.2018 tarihinin unutulmayacak olmasından dolayı nikâhlarını bu özel günde kıydırmak istediklerini dile getirdiler. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bu özel günde nikâh kıymak için Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Evlendirme Birimi’ne müracaat eden bir çiftin nikâhını kıydı. Çiftlere evlilik cüzdanını veren Başkan Gürkan, ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu.

YEŞİLYURT'TA..

Yeşilyurt Belediyesi Evlendirme Dairesi de,  hayatlarının en anlamlı ‘EVET’i için 08.08.2018 tarihini seçen 22 çiftin nikâhını kıydı. Bazı çiftlerin nikâhlarını kıyan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,“Evlenen bütün çiftlerimize mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

Yeşilyurt İlçesinde evlilik hazırlığı yapan çiftler, evlenmek için ay, gün ve yılı 8 rakamından oluşan 08.08.2018 tarihini tercih etti.

Bir ömür boyu aynı yastığa baş koymaya hazırlanan çiftler, hayatlarını 08.08.2018 tarihinde birleştirmek için Yeşilyurt Belediyesi Evlendirme Dairesinde aylar öncesinde sıra aldılar.

Nikâh tarihlerini özel günlerde kıydırarak ayrı bir anlam katmak isteyen 22 çift, 08.08.2018 tarihinde nikâh masasına oturup mutluluğa ilk adımı attılar. Nikâh masasına oturan çiftler unutulmayacak bugünde mutluluğa ‘evet’ dedi.

Kimi çiftler özel günlerde evlenmenin şans getireceğine inanırken, kimisi de 08.08.2018 tarihinin unutulmayacak olmasından dolayı nikâhlarını bu özel günde kıydırmak istediklerini dile getirdi.

Özel bir günde nikâhlarını kıymanın sevincini yaşadıklarını belirten çiftler, kendilerine bu imkânı sağladığı için Yeşilyurt Belediyesine teşekkür ettiler.

Yeşilyurt Belediyesi Evlendirme Dairesi, 08-08-2018 tarihinden dolayı yoğun bir gün yaşarken, ilginç nikâh işlemlerine de ev sahipliği yaptı. Fanatik Galatasaray’lı olan Tuğba Çelik ile Abuzer Yakut, nikâh masasına Galatasaray formasıyla oturdular.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız