SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Nikahtan 15 Gün Sonra Boşanma Davası Açınca..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 1.5 yıl önce evlendirildiği akrabasını boşanma davası açması nedeniyle adliye içerisinde öldüren genç kadının akli dengesi araştırılıyor.

Malatya'nın Doğanşehir İlçesinde 10 Mayıs 2005 tarihinde meydana gelen olayda, boşanma davası açan Ökkeş Ç. (30), 15 günlük resmi eşi Gülbahar Ç. (20) tarafından duruşma salonunun önünde tabanca ile 4 el ateş açılarak öldürülmüştü.

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde kasten adam öldürmekten yargılanan Gülbahar Ç., duruşmada verdiği ifadesinde şöyle konuştu:

"Öldürdüğüm Ökkeş Ç. öz amcamın ve teyzemin oğludur. Kendisi benimle evlenmek istiyordu. Ben okumam ve yaşımın küçük olması nedeniyle kendisiyle evlenmek istemiyordum. 2002 yılı kış aylarıydı, kendisi benimle konuşmak için çağırdı ve bana zorla tecavüz etti. Bu durum beni zor durumda bıraktı. Aileme dahi açıklayamıyordum. Ökkeş, bu durumu ağabeylerime açıklamış, olay ortaya çıkınca zorda kalmamak için kendisiyle evlenmeye razı oldum. Bütün aile bir araya geldi. Ökkeş de evlenmeye razı oldu."

Boşanma davasının resmi nikahtan 15 gün sonra açıldığını ve kendisinin de duruşma öncesinde Ökkeş'le görüştüğünü ancak ikna edemeyince sinirlerine hakim olamayıp tabancayla ateş açtığını söyleyen Gülbahar Ç., "sadece yere yıkıldığı anı hatırlıyorum" dedi.

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki son duruşmada katil zanlısı olarak yargılanan Gülbahar Ç.'nin olay esnasında ceza-i ehliyetinin olup olmadığı yönünde Adli Tıp Kurumu'ndan beklenen raporun gelmediği belirtildi. Duruşma ileriki bir tarihe ertelendi.

Bu arada, katil zanlısı Gülbahar'ın kardeşi Mahmut'un ise daha önce mahkemeye verdiği ifadesinde amcalarının oğlu Ökkeş Ç.'nin kız kardeşlerini daha önce kaçırıp tecavüz ettiğini anlatarak, aralarındaki akrabalık bağından dolayı evlenmelerine karar verdiklerini söylediği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız