SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nike Bölge Finalleri Başlıyor

0
Güncellendi - 2016-12-05 20:01:49
Nike Bölge Finalleri Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlükleri, Nike ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından sekizincisi düzenlenen 2016 Nike Halı Saha Ligi'nde bölge finalleri başlıyor. Lise kategorisinde 73, büyükler kategorisinde 70 ilde 30 binden fazla sporcunun katılımıyla düzenlenen ligde, il elemelerinin tamamlanmasının ardından Malatya'nın da merkez olduğu bölge ve süper bölge müsabakaları 9-10-11 Aralık tarihlerinde yapılacak.

Eleme usulüyle oynanacak bölge finalleri sonunda, her iki kategoride 8'er takım, 2-4 Ocak 2017 tarihlerinde TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenecek Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacak. Finallerin ardından Nike Halı Saha Ligi'nde şampiyonlar belirlenecek.

FİNALLERİN BİR AYAĞI MALATYA’DA OLACAK

Büyükler Bölge ve Süper Bölge Müsabakalarının bir ayağı Malatya’da oynanacak.

Yedinci Bölge olan Malatya’da müsabakalar 10-11 Aralık tarihlerinde oynanacak. Malatya Bölgesi’nde; Malatya’nın yanı sıra Sivas, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Elazığ, Tunceli ve Kayseri’den takımlar yer alacak.

Bölge müsabakalarının sona ermesinin ardından Malatya yedinci bölge birincisi ile Batman sekizinci bölge birincisi Malatya’da 11 Aralık’ta Süper Bölge müsabakasında karşı karşıya gelecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız