SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nike Ligi Başvuruları Sürüyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:22:48
Nike Ligi Başvuruları Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu sene 7.'si organize edilen Nike Halı Saha Liginde Büyükler Ligi de başlıyor. 16 Mart -16 Nisan 2015 tarihleri arasında Nıke Halı Saha ligine kayıt yapan, Kamu Kurum ve Kuruluşlar ve diğer tüm takımlar, 20 Nisan'da başlayacak Nıke Halı Saha liginde mücadele edecek. Kayıtlar ve ayrıntılı bilgi için www.nikehalisahaligi.com adresinden yapılabilecek. 

Nıke Halı Saha Büyükler Ligi için katılım şartlar ise şöyle: Katılım Ücreti 80 TL’dir.  www.nikehalisahaligi.com sayfasından kredi kartı ile yatırılacaktır. Nike Halı Saha Ligi’nde Büyükler  (19-35 yaş) kategorisinde müsabakalara katılacaktır. Büyükler kategorisinde 1997-1980 doğumlu sporcular yer alabilirler. Aynı kurumdan 1’den fazla takım ile lige katılım sağlanabilir. Her oyuncu yalnız bir takımda mücadele edebilecektir.
 Büyükler kategorisinde 3 TFF Lisanslı sporcu takımlarda yer alabilir. 2014 – 2015 sezonunda lisansı vizelenen en fazla 3 sporcu takımlarda yer alabilir. 
Nikehalisahaligi.com üzerinden başvuru sisteminde öncelikli olarak TC Kimlik No ile sisteme girilir. Sistem isim ve soy isimi otomatik olarak ekrana getirir. Sistem üzerinden katılım yapıldıktan sonra ,katılım formu çıktısı alınmalıdır. Web sitesi oyuncuların TFF lisanslı olup olmadığını sistemden kontrol etmektedir. Fazla sayıda amatör oyuncu sisteme girmek mümkün değildir. Takım listesinde ismi olmayan oyuncu müsabakalara katılamaz. Amatör lisansı olan sporcular lisanslarını ibraz etmekle yükümlüdürler. 
Takımlar kesin kayıt işlemlerini tamamlamadan lige katılmış sayılmazlar. Kontenjanlar dolmadan kesin kayıt işlemlerinin tamamlanmış olması gerekir.
 Müsabakaların yapılacağı sahalar Büyükler kategorisinde TFF ve SGM tarafından belirlenecektir.
 Müsabakalar 5 oyuncu 1 kaleci olmak üzere 6 kişi ile oynanabilecektir. Takımlar (10) kişiden oluşur,  müsabaka listesine en fazla 10 sporcu yazılabilir ve bir müsabaka sırasında oyuncu değişiklik hakkı 2 ile sınırlıdır.
 Maçlar eleme sistemi ile oynanacaktır. Müsabakalarda herhangi bir aksaklık olmaması için hafta sonu gündüz (Cumartesi-Pazar) düzenlenecektir.
 Liseler kategorisinde oynayan sporcular büyükler kategorisinde oynayamazlar. Büyükler Nike Halı Saha Liginde tüm sorumluluk Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde olacaktır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız