SON DAKİKA
SON DEPREMLER

NIKE Liseler Ligi Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:43:20
NIKE Liseler Ligi Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike firması tarafından bu sene yedincisi organize edilen Nike Halı Saha Liseler Ligi başladı.

Ay Yıldız Halı Sahasında Nike Liseler Ligi açılış seremonisine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, TFF Bölge Müdürü Fahrettin Eserdiİ, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, antrenör ve sporcular katıldı. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı bir açıklama yaptı. Fındıklı,  "Değerli gençlerimiz hepiniz geleneksel hale gelen Nike Halı Saha Şampiyonasına hoş geldiniz.  Spor barış, spor kardeşlik, spor centilmenliktir. Nike Halı Saha Liseler Ligi siz gençlerimiz arasında dostluk, arkadaşlık ilişkilerinizin gelişmesi içindir. Bu turnuvalar boyunca yapacağınız müsabakaların fair play çerçevesinde geçmesini temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum’’ dedi.

TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise, lige katılan sporculara başarılar dileyerek, müsabakaların fair play çerçevesinde geçmesi temennisinde bulundu. 

İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’nın konuşmasının ardından temsili olarak gençlerle penaltı çekişmesi yapıldı. Penaltı çekişmesinin ardından müsabakalar başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız