SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nike Liseler Ligi Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:07:24
Nike Liseler Ligi Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Genel Müdürlüğü, Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu sene 7’ncisi düzenlenen Nike Halı Saha Liseler Ligi sona erdi. Nike Liseler liginde birinci Akmercan Anadolu Lisesi olurken, ikinci ise Yeşilyurt Kolu Kısa Anadolu Lisesi oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu sene yedincisi organize edilen Nike Halı Saha Ligi sona erdi. 1996, 1997, 1998, 1999 ve 2000 doğumlu sporcuların yer aldığı ligde finale Akmercan Anadolu Lisesi ve Yeşilyurt Kolu Kısa Anadolu Lisesi kaldı. Yarı finalde Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesini 2-1 mağlup eden Akmercan Anadolu Lisesi, adını finale yazdırmayı başardı. Bir diğer yarı final karşılaşmasında Yeşilyurt Kolu Kısa Anadolu Lisesi, Yeşilyurt Metem A takımını 4-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Finalde karşı karşıya gelen Akmercan Anadolu Lisesi ve Yeşilyurt Kolu Kısa Anadolu Lisesi takımlarından gülen taraf Akmercan Anadolu Lisesi oldu. Heyecanlı maçlara sahne olan ligde birinci Akmercan Anadolu Lisesi, penaltılar sonunda rakibini eleyerek Şampiyon oldu. Zorlu rakibi Yeşilyurt Kolu Kısa Anadolu Lisesini normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlanan maçta Akmercan Anadolu Lisesi rakibini penaltılarla 5-4 mağlup ederek birinci olmayı başardı.

Turnuva organizasyonunu üstlenen Gençlik Spor Antrenörü Yalçın Aydın, “Geleneksel hale getirdiğimiz Nike halı saha liginin bu sene 7’ncisini düzenledik. Güzel ve heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu. Kıran kırana mücadeleler seyrettik. Final karşılaşmasında Akmercan Anadolu Lisesi 1.oldu. Sporcuları tebrik ediyorum. Malatya’da böylesine güzel organizasyonlara imza attık. Bu organizasyonlarda bizden desteklerini esirgemeyen herkese de çok teşekkür ediyorum. Şampiyon takımı bir kez daha kutluyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız