SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nike Turnuvasında Final

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Nike tarafından düzenlenen, Nike Futbol Turnuvasının final maçları oynandı.

Malatya'da 76 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada; 15-19 yaş grubunda TEKSpor, 20-35 yaş grubunda ise Günataspor şampiyon oldu.

TEKSpor rakibi Beydağı Gücü'nü 3-2 mağlup ederken, Günataspor, 44 Malatyaspor'u 6-3 mağlup etti.

Nike futbol turnuvasıyla ilgili basın mensuplarına bilgiler veren Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, "Malatya'da takımlarımız büyük teveccüh gösterdi ve 3 Nisan'da 76 takımın katılımıyla turnuvamız başladı. Nike halı saha turnuvasını MASKF olarak organize ettik. Artık final maçları oynandı. 15-19 yaş grubunda TEKSpor, 20-35 yaş grubunda ise Günataspor şampiyon oldu. Önümüzdeki haftadan itibaren Nike halı saha turnuvasında şampiyon olan 6 ilin takımı Malatya'da 2. kademe maçlarına çıkacak. Çok güzel ve zevkli maçlar oldu. Ben katılımlarından dolayı Malatya'daki bütün takımlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Özdemir, 3 Lig terfi müsabakalarının kura çekimlerinin Pazartesi günü yapılacağını da kaydederek, "12-16 Mayıs tarihlerinde 8 ilin katılacağı ve bu yıl son defa yapılacak olan 3. Lige terfi maçları oynanacak. Buradan çıkacak takım 4 takım arasına girecek. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Pazartesi günü kura çekimimizi yapacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız