SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ninja Kaplumbağalar

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:41:12
Ninja Kaplumbağalar
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 05 Eylül 2014

Yapımı : 2014 - ABD

Tür : Aksiyon ,  Komedi ,  Macera

Süre: 101 Dak.

Yönetmen : Jonathan Liebesman

Oyuncular : Megan Fox ,  William Fichtner ,  Whoopi Goldberg ,  Mos Def ,  Will Arnett

Senaryo : Kevin Eastman ,  Peter Laird ,  Josh Appelbaum ,  André Nemec ,  Evan Daugherty

Yapımcı : Michael Bay ,  Ian Bryce

Diğer Adı : TMNT

Film Özeti

Manhattan'ın lağım kanallarında yaşayan ve hocaları Splinter Usta ile birlikte New York'taki kötülüklere ve Shredder'a karşı verdikleri mücadele konu alıyor. Megan Fox, acar gazeteci April O'Neil rolünde oynuyor.

1990'lı yılların çocuklarının en unutulmaz çizgi kahramanlarından olan Ninja Kaplumbağalar'ın 3 boyutlu filmi, 5 Eylül 2014'te Türkiye'de gösterime girdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız